<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by michael86 at 2005-4-9 01:20 AM:

2-2迫和保頓
1-1迫和布力般
1-1迫和米杜士堡
呢3場都好好彩...

smith係呢3場既關鍵人物
所以佢真係好肯搏
而家又少左火氣

keep住啦~~
有前途
冇得長期正選都起碼係 要做到第3號前鋒先啦~~^^
Originally posted by gigg11 at 2005-4-9 01:23 AM:

所以佢真係好肯搏
而家又少左火氣

keep住啦~~
有前途
冇得長期正選都起碼係 要做到第3號前鋒先啦~~^^
同埋我覺得佢頭搥唔錯...
成日都頂到個波...
防守力好強(前鋒黎講)
其實前鋒用朗尼+smit防守力會幾強
Originally posted by michael86 at 2005-4-9 03:25:

同埋我覺得佢頭搥唔錯...
成日都頂到個波...
防守力好強(前鋒黎講)
其實前鋒用朗尼+smit防守力會幾強
but his tackle.....
really really bad.......... and dangerous....

Sometimes his temperment is out of control...

I remember he was sent off for one game..
unnecessary challenge
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
沖涼溫多陣書~~~
訓覺覺了...........
Originally posted by gigg11 at 2005-4-9 01:31 AM:
沖涼溫多陣書~~~
訓覺覺了...........
我都要訓lu,明天見:cool:
Originally posted by brightlee at 2005-4-9 01:26 AM:

but his tackle.....
really really bad.......... and dangerous....

Sometimes his temperment is out of control...

I remember he was sent off for one game..
unnecessary challenge
但比起出沙夏同雲佬,中前場既攔截力好好多
2005-04-10   00:15-02:15 英格蘭超級聯賽 諾域治對曼聯 有線英超台
今晚曼聯面對 諾域治
大家記得睇呀~~
賽前分析

經歷上場比布力般迫和之後,曼聯可以奪冠既機會可以話係零,不過仍需同阿仙奴力爭聯賽第二位,以免下季又要打歐聯外圍賽。諾域治志切爭分護級,士氣同鬥志不用懷疑,不過礙於實力所限,今場波比曼聯既壓力應該較細;而曼聯應該好好利用呢場波都備戰足總盃對紐卡素,畢竟呢個係唯一既錦標我地可以去爭。希望費Sir比多D機會史密夫上陣,我相信佢會爭取到好表現,而朗尼就建議今場比佢休息,話晒都搏左好幾場。不過最大既前提係唔該球隊拎返多少鬥心同整體合作出黎,唔好再令我地失望。
另外一定要拎亞軍否則財政上會好麻煩
所以重視fa cup之外一定要keep住係league有表現
今晚如果連呢隻甩毛雀都琴唔住之後就更加難上番第二
希望可以睇番場好波啦…都唔知幾耐冇睇過場好好睇睇既曼聯
【 綜 合 外 電 報 道 】 英 超 聯 錦 標 已 成 車 路 士 的 囊 中 物 , 曼 聯
及 阿 仙 奴 在 餘 下 賽 程 須 爭 奪 亞 軍 , 目 的 是 為 了 有 更 多 收
入 。
除 英 超 聯 賽 會 規 定 排 名 愈 高 , 獲 得 愈 多 名 次 獎 金 分 配 外 ,
曼 聯 及 阿 仙 奴 爭 奪 聯 賽 第 二 、 三 的 排 名 , 同 樣 影 響 兩 隊 的
財 政 收 入 。 根 據 歐 洲 足 協 訂 下 條 例 , 每 屆 歐 冠 盃 獎 金 會 分
多 次 撥 予 參 賽 球 會 , 其 中 第 一 批 獎 金 是 按 照 球 隊 於 本 土 聯
賽 排 名 分 配 , 聯 賽 冠 軍 可 獲 當 中 的 百 分 之 四 十 , 聯 賽 亞 軍
為 百 分 之 三 十 , 第 三 及 第 四 卻 得 百 分 之 十 五 , 亞 軍 及 季 軍
的 差 額 多 達 十 五 個 巴 仙
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。