<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by srfqt1 at 2005-4-8 01:36 PM:

我唔鍾意人地咁做
所以我就更加唔會咁做LA
咁算啦~~~
u like~~~
小弟鐘意順應 民意~~~^^
維拉未回應史密夫傳聞 07 April, 2005 17:36 +0800

史密夫暫為曼聯第三前鋒 (Getty Images)
對於指今夏將收購曼聯前鋒阿倫史密夫一事,阿士東維拉拒絕對傳聞作出證實或否認。

維拉主席艾利斯已答應領隊奧拉利今夏將有二千萬鎊收購球員。

據指奧拉利已鎖定七百萬鎊身價的阿倫史密夫,該名廿四歲前鋒在列斯聯時代已和奧拉利共事。

自加盟曼聯後,史密夫一直未能穩奪正選位置,今季只射入九個入球。

在雲尼斯杜萊及朗尼在陣下,史密夫只淪為第三前鋒,今季也只以正選上陣十九場聯賽賽事。

另外,沙夏於預備組復出,如果該名法國球員重拾狀態下,也可能影響史密夫的上陣機會。
所以應該試o下用ROSSI 啦
我等o左好耐啦
Originally posted by srfqt1 at 2005-4-8 01:36 PM:

我唔鍾意人地咁做
所以我就更加唔會咁做LA
小弟再重申一次
大家信唔信都好~~

我真係本身係 冇留意置頂d post,唔知佢開左阿仙奴區~~~
我咪有諗住將球場既戰火帶到 網上~~

我真係只係同一班曼聯迷傾下曼聯波經~~
就算得一兩個人黎吹,我都照同佢傾~~~

所以我唔係點主要貼新聞
反而貼相,貼片會更加多~~~^^

希望 阿仙奴球迷唔好見怪~~
就算真係要打對台都
都留番起,足總杯,如果決賽對戰時
先黎打對台~~
因為果時我地已經可以名正言順 幫番自己果隊~~~ok??

所以我祝阿仙奴入到決賽
曼聯一定會係 千禧球場 等阿仙奴黎~~~^^
係中立場
黎一場 正正式式既較量
Originally posted by srfqt1 at 2005-4-8 01:43 PM:
所以應該試o下用ROSSI 啦
我等o左好耐啦
佢係一個幾個潛質既球員
我電腦有佢一段係 預備組入球既片段
但係唔知點樣可以 upload到上黎=.=
hey,
You do it really well~~~

remember to study in your HKCEE exam, don't be liking me before.. just 4 points in HKCEE
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by gigg11 at 2005-4-8 01:45 PM:

小弟再重申一次
大家信唔信都好~~
...
如果成真的話
到時請版主 整番個中立場post~~
俾我地兩隊d人 係網上 為愛儀球隊  打氣~~~
諗起都興奮~~^^
Originally posted by brightlee at 2005-4-8 01:46 PM:
hey,
You do it really well~~~

remember to study in your HKCEE exam, don't be liking me before.. just 4 points in HKCEE
我上黎一陣就溫番書~~~
我今朝先去搵定哂到時要去考既 試場 係邊樹~~~^^
Originally posted by gigg11 at 2005-4-8 01:48 PM:

加油呀
只要你肯俾心機讀
會考絕對唔會有問題
因為老實講,實在有太多人唔俾心機讀
只要你唔係果類人
而你又肯俾心機讀
一定ok

[ Last edited by srfqt1 on 2005-4-8 at 01:54 PM ]
Originally posted by gigg11 at 2005-4-8 15:48:

good .. study hard.. this month may be so many tempetation for u...
don't give up to study..
you will be rewarded if you do your best.
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。