<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
熱刺 V 曼聯

可惜....失分將榜首送返比阿仙奴
http://videos.sapo.pt/G1JJBgiLemzofW8f4YRn

Originally posted by mikeycwebb at 2008-2-10 10:29 PM:
唉 後防打到咁
前面又無左隻牛
C7有疲態
睇過後備前鋒都無個
大鑊也
抵輸啦

蘭尼同費查打得好好

http://www.megavideo.com/?v=3DF6AROI

Originally posted by eqhigh at 2008-2-17 01:30 PM:

費查今場真係代表作,好記得佢上半場面對住查奧爾,將個波推前然後用速度爆過佢
再出個靚波比朗尼,可惜朗尼射唔入,但已經令我好難忘

蘭尼就不過不失啦,唔算太突出,不過射果球又確係唔錯
查奧爾都係快馬, 費查今場真係上晒身
可惜朗尼有幾球單刀唔入, 4球真係到喉唔到肺
蘭尼都可以話加盟晒聯咁耐以嚟嘅代表作.

Originally posted by eqhigh at 2008-4-10 04:04 PM:
估唔到費sir真係咁淡定:h...
艾華上場有冇黃吖,如果有,佢主場對羅馬時就停賽;如果冇,我諗費sir係等佢有得對巴塞
Originally posted by filter-052fans at 2008-4-10 05:30 PM:

比基只係中規中舉....

施維斯...
施維斯達好似不嬲都係咁
踢左閘時慣性在後場一腳斬個波上前場同只係識交後
Originally posted by chong2002 at 2008-4-14 12:16 AM:
c7 會唔會停得有d 離譜?
星仔入左禁區先, 所以再射==
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。