<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
我咪搵到fd陪我去~~
中5好多 散左~~
有d出左國搵唔番=.=
又唔係好想一個人on居居咁去
科東尼又傷=.=
有d想親佢傷放走佢~~

唔係佢下季冇傷都係坐板ga啦

科東尼養傷六周 07 July, 2005 23:08 +0800

科東尼將缺陣亞洲之旅 (Getty Images)  
曼聯通天老倌科東尼在進行膝部手術後,將要缺陣六周。

該名廿八歲南非國腳在操練時軟骨受傷,在周三進行手術。

他將會缺陣所有球會的季前操練,也未能於八月十三日的超聯揭幕戰中上陣。

科東尼也不能參與歐冠杯第三圈外圍賽的首圈賽事,以及月底球會的亞洲之旅。
有朴智星€~

里奧好似好勇咁~~~咪受續約問題困擾

雲達沙:em5:

史高斯拉手~~~

傑斯扭雪糕桶

朗尼

雲佬

曼聯~~最近一天的操練~~^^

董方卓

cr7

Originally posted by kakeidevil at 2005-7-17 10:01 AM:
曼聯今季首場季前友賽,作客蘇格蘭甲...
呢場波反映~
上下半場d人唔同哂
個個都有足夠時間去踢

大家都係唔好咁期望對hk 會出主力既正選陣容~~
Originally posted by terry369 at 2005-7-19 01:28 PM:

我又想補充一句, 其實細哨係好貪錢...
算啦~~~
好多野都係制定唔係曼聯就唔係~~

好似洛賓都係咁ja~~

其實大家諗深一層~~
如果曼聯唔係買唔到細哨~~~
又邊會肯買 c朗拿度呀~~~

好多野有因就有果~~~

放長d雙眼啦~~
Originally posted by terry369 at 2005-7-23 11:14 AM:

我來
我覺得在這forum的曼聯fans經常受到不禮貌及不尊重的對待, 相反我地就好少鬧人!!
有點心灰
唉~~~
唔好搞太多分化野啦~~~

我地一班紅魔團結係呢度~~
就冇人會搞到你~~~^^
其實a.smith我真係好希望佢改做到~~

不過琴日一戰對住hk隊~~
hk d人個個鐘意 ho 住個波
又拖得耐~~

史密夫落腳下下攞到都好正常~~

不過我 希望踢埋 北京現代果場可以再訓練到佢€~

因為琴晚睇皇馬果場, 明顯皇馬衰而受天雨影響,但係落後時肯去攻都好易攻破
不過明顯睇到出 現代呢班波 踢波幾醒下€~~而且踢法都好埋身

想知史密夫有冇能力 踢到中場,黎緊呢場同日本2場都可以考驗下佢~~
因為係英超 中場既爭奪 一定唔會好似琴日 hk班波 咁慢~~

(其實琴日曼聯都好放哂位俾hk,不過hk上到曼聯深處 地方就唔識 傳落去, 不過d人仲話hk踢得好=,=,.........hk明顯唔係好敢攻人......只顧防守...==)(如有得罪,sorry)

(至於琴日果場其實如果唔係在場氣氛,場波真係幾悶下, 其實上半場冇入波,但係明顯上半場班波係打得好過下半場果班, 上半場d波較有組織同流暢, 只係射極唔入

不過下半場班波 衰有兩個入波, 但係一個係 混亂下入,一個係 Gk失誤(董少 都顯出自己既速度已好過HK隊,一個標過3個人

計落上半場係打得好D)
Originally posted by kakeidevil at 2005-7-23 06:49 PM:

agree!!!
如果冇賣走屎譚....
邊有Rio...

聽講Rio個細佬遲d加盟曼聯wor...
咁曼聯條防線就Rio加Rio^^
係 維斯咸 (sor=.=打左同音)
睇附加賽中 佢既表現其實打得唔係話太好,不過叫做 成隊波防守既中流抵柱
又有高度
相信下季上到英超 仍需奮鬥至可以有機會加盟曼聯~~

最重要唔好俾大佬既名氣影響到自己~~
(其實rio既阿叔都係 踢波,係CF)
真正的足球世家~~~

不過我覺得俾佢細佬踢多一季 維斯咸 先買佢都咪遲
Originally posted by kakeidevil at 2005-7-25 09:26 AM:
各位曼聯迷早晨呀^^
今日睇左段新聞↓...
希望佢好似細哨咁€~
記著dad 既去世

為dad而入梅一球波都係送給佢~~

反而踢得愈黎愈好€~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。