<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gigg11 at 2005-4-9 01:01 AM:

其實曼聯下半季斬角球真係醒左好多

有時佢地見冇咩機會斬到入去
就索性等堅尼去開個短既 俾加利仔攞定黎斬
係呀!咁樣反而有把握,有威脅性多D。曼聯其實今季雖然隨時四大皆空,不過係人腳唔齊既程況底下,都有咁既成績都唔錯架啦,同球隊季中不停改變進步有關。如果唔係有幾場波對住弱隊大意輸左和左,都唔會俾車仔放到咁遠。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by gigg11 at 2005-4-9 01:05 AM:

我其實對cr7 鐘意玩波冇咩意見

...
贊成你既講法。cr7佢既踢法的確係令不少人不喜歡他。但其實佢並唔係唔實際,只係佢既踢法就係咁。如果D人話佢因為咁樣唔好波就過於無理啦!果時傑斯後生都係咁踢啦。cr7同樣地亦在不停的進步,表現愈來愈全面,漸漸散發曼聯7號既魅力。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by gigg11 at 2005-4-9 12:29 PM:
【 綜 合 外 電 報 道 】 英 超 ...
咁講!依家既超聯賽事,對曼聯仍然很重要吧。

曼聯同阿仙奴都仲有排爭喎。真係宿敵。

Originally posted by michael86 at 2005-4-10 12:08 AM:
曼聯今場既正選...

Man U ...
嘩!曼聯留力做乜呀?又無歐聯踢。

堅尼炮轟隊友沒全力以赴

最近表現不濟的曼聯,隊長堅尼猛烈批評隊友,認為當中有些人根本沒有為球隊付出全部努力。

為了保證本周末與紐卡素的足總盃準決賽中獲勝,曼聯領隊費格遜沒有讓堅尼在上周的聯賽中上陣,結果曼聯以0:2輸給了榜尾的諾域治。

堅尼在接受電視訪問時說:“人們已經為我們的借口感到噁心了,我們也已經找不出借口了。比賽結果是不會撒謊的,排名榜也不會撒謊,事實證明我們的表現很差。”

他還說:“每個球員都應該問問自己,是否為球隊付出了100%的努力。我不相信每個球員都能給出肯定的答案。這簡直是犯罪。”

曼聯在3月19日以0:1輸給了富咸,之後又在歐洲聯賽冠軍盃中被淘汰,最近的失敗使他們本季很有可能一無所獲。

堅尼認為,曼聯喪失了太多機會,尤其是前鋒的效率太低。“一名球員需要多少次機會才能入球?你可以把牛強拉到河邊,但不能強迫它喝水。領隊已經為球員配備好了一切,他們需要什麼,都有什麼,他們需要做的是每天到訓練場上,以好的態度來幫助球隊提高。”

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
隊長既風範,堅尼既價值。

希望經堅尼咁樣罵一罵,下場打落會醒神D啦。上場真係輸得好肉酸,出到街曼聯係咁俾人笑呀。

Originally posted by gigg11 at 2005-4-18 12:26 PM:

好明顯係車仔一相情月 出黎ga啦~~ ...
放心晒。

Originally posted by michael86 at 2005-4-18 11:45 PM:

其實我覺得卡路爾好好彩...
季初 ...
E,新觀點喎。至少我之前未見過。你呢個說法都有道理,後衛同龍門表現好壞的確息息相關,無左里奧,曼聯既後場真係好多錯漏,就算當時候活再強都無可能唔失波。某程度上候活表現參差同里奧缺陣有關。

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。