<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
小弟的波3
大家都貼下啦~~~^^
還有~~
剛剛影
仲有~

[ Last edited by gigg11 on 2005-4-7 at 08:07 PM ]
~~~~
唔知點解覺得
置頂後~~~
反而不太多人會望到=.=
Originally posted by shaqkobe at 2005-4-8 12:55 PM:

咁我罷返你落去啦。睇下之後點再決定。
唔知點解
覺得d人 一入到黎個板
就會一野拉落去睇下面d post~~
反而置頂post太多,個個topic差唔多,有時會睇漏眼留意唔到個topic係度

(可能只有我一個傻仔,上網先係咁=.=)
睇下情況點先 至置頂上番去~~
嗎煩哂你~~~^^
唔好意思,成日要你幫手~~
gnat
好有心機回post~~
Originally posted by srfqt1 at 2005-4-8 11:49 AM:
有冇搞錯呀

擺明 ...
算啦~~~
有時球賽都要有 一點 色 量既火藥味先好睇

~~^^
可能咁樣搞一搞~~
可以搞旺到呢個板呢~~~^^

最多我就派你去~~佢個post度賣番廣告lo~~~^^
Originally posted by srfqt1 at 2005-4-8 01:36 PM:

我唔鍾意人地咁做
所以我就更加唔會咁做LA
咁算啦~~~
u like~~~
小弟鐘意順應 民意~~~^^
維拉未回應史密夫傳聞 07 April, 2005 17:36 +0800

史密夫暫為曼聯第三前鋒 (Getty Images)
對於指今夏將收購曼聯前鋒阿倫史密夫一事,阿士東維拉拒絕對傳聞作出證實或否認。

維拉主席艾利斯已答應領隊奧拉利今夏將有二千萬鎊收購球員。

據指奧拉利已鎖定七百萬鎊身價的阿倫史密夫,該名廿四歲前鋒在列斯聯時代已和奧拉利共事。

自加盟曼聯後,史密夫一直未能穩奪正選位置,今季只射入九個入球。

在雲尼斯杜萊及朗尼在陣下,史密夫只淪為第三前鋒,今季也只以正選上陣十九場聯賽賽事。

另外,沙夏於預備組復出,如果該名法國球員重拾狀態下,也可能影響史密夫的上陣機會。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。