<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by michael86 at 2005-4-9 12:50 AM:

軒斯防守時唯一唔好既就係成日毛手毛腳...有時o係禁區都係咁..好驚輸12碼
不過可能呢d係阿根廷既足球風格la...
同埋佢d "大腳清" 傳中要改善下
真係 好難攞ga=.=
Originally posted by gigg11 at 2005-4-9 12:51 AM:

我諗曼聯真係要搵個人黎私下自己練下~~

好似阿仙奴既 亨利咁,上兩季都唔係佢射罰球
佢都係自己私底下練,跟住上季至開始俾佢射~~
本人推薦 朗尼多d射下

佢有腳頭
佢可以射 人地推橫俾佢勁射果種又得
要射有角度果種都得~

所以值得諗下~~

佢後生仔,學多樣野冇死ga~~
同埋曼聯呢家 斬角球 都醒左
佢地明知傑斯唔係度(衰而傑斯唔係斬得太好)
佢地搵史高斯黎斬
之前仲係咁搵c朗,朗尼去斬
明知佢地斬得唔好仲搵佢地-,-
而家史高斯黎斬,起碼落點都位先..~~~~~~~
Originally posted by michael86 at 2005-4-9 12:54 AM:

其實對軒斯既表現已經係勁滿意架la....
以南美球員好少o係英格蘭踢得好黎講....
咁又係~~
只要佢 傳球再加以改善

相信會係第2個 艾雲~~~^^
Originally posted by michael86 at 2005-4-9 12:56 AM:

反而我想c7射多d,佢有咁既潛質
冇錯
佢係好有潛質
但係我覺得佢射罰球都ok~~
但係應該朗尼會較好

c朗射的罰球好鐘意,射得個波好勁,但係個波係 中腰位高ja~~
咁樣成日好易俾人 一下就擋到
角度咪夠 好

反而佢自己推順黎射果d就真係 好有 尼維特,史高斯果d feel
Originally posted by michael86 at 2005-4-9 12:57 AM:

不過我反而唔想史高斯斬
想佢o係出面搏射遠射仲好
其實曼聯下半季斬角球真係醒左好多

有時佢地見冇咩機會斬到入去
就索性等堅尼去開個短既 俾加利仔攞定黎斬
Originally posted by michael86 at 2005-4-9 12:56 AM:

反而我想c7射多d,佢有咁既潛質
我其實對cr7 鐘意玩波冇咩意見

只係有d人唔鐘意佢扭得多,所以對佢有異議

其實個個 腳法好既人都 係會 獨食
問題係 多唔多ja~~
好似施丹,細哨咁,有機會佢地都會玩弄下對手

只要唔好太多,足夠就得~~

其實我只要佢係 過到, 跟住出波質素好既話
話之佢帶個波番自己禁區再去番人地度
都無問題~~反而我地仲多左野睇~~
Originally posted by brightlee at 2005-4-9 01:01 AM:

yes, truth!!!
I still remember his goal in Euro 04
反而c朗真係 所有角球都唔會 埋去開啦~~

佢係 葡萄牙入左幾球都係 "頭取"
證明佢頂得下

就索性有角球就入去 幫下雲佬頂下啦~~
Originally posted by michael86 at 2005-4-9 01:08 AM:
其實季中o個陣c7都真係好鬼獨
扭波空唔交,扭到死就交俾一d俾人mark住既隊友,浪射...
o個陣真係有d心淡...好彩而家算係踢返好好多
回想果一排
曼聯係咁和波

又傷兵滿營

朗尼加盟左但係 euro04既傷遲遲唔出得
里奧仲停賽,
史高斯,雲佬等又傷

中前場真係冇哂攻力只係咁迫住得佢一個黎帶起攻勢

當然唔可以忘記果時既史密夫

衰而果排曼聯係咁失分

但係如果唔係靠佢咁搏一分 一分都同曼聯汁番黎
曼聯呢家真係唔可以同阿仙奴同分
Originally posted by shaqkobe at 2005-4-9 01:10 AM:

贊成你既講法。cr7佢既踢法的確係令 ...
只要佢過到又出得好

我話之佢點玩都得:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。