<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gigg11 at 2005-4-7 07:22 PM:

高貝利球場 內 應該冇開到cafe~~^^

曼聯果間就開左好耐~~~^^
Originally posted by gigg11 at 2005-4-8 02:53 PM:

佢應該就快可以  慢慢跑番步~~

...
蘇斯克查真係唔錯...
奈何黑仔...一有出色表現就受傷.....
Originally posted by gigg11 at 2005-4-8 04:33 PM:

蘇斯克查:球迷期望令我害怕

200 ...
佢上季受傷前代替碧咸踢右中場....
踢得真咳唔錯!!!!!!
Originally posted by srfqt1 at 2005-4-13 08:00 PM:

希望係吹水啦
如果唔係我真係好失望呀

[ Last edited by srfqt1 on 2005-4-13 at 08:08 PM ]
連費查都賣....又冇錢買新既攻擊中場.....
曼聯下季都可以早d喇......
唉....老廢今晚又黎衰......
好地地費歷查上一場打得唔錯...今場又唔出....出個雞巴臣...超級大廢柴=>雞巴臣同沙夏...
Originally posted by michael86 at 2005-5-8 02:25 AM:

都冇得咁講ga...
其實睇得出曼聯都冇諗住可以爭到第2...
都冇壞ga....留力踢好阿仙奴o個場law...
費事搏到咁盡la...
軒斯都傷左law....
咁不如放西布朗一條生路......
佢唔想搏就唔會一俾西布朗迫和就拿拿聲換朗尼, 史高斯入去啦...
不換走雞巴臣又入番個沙夏...... 我好似冇見過沙夏掂過波.....
Originally posted by michael86 at 2005-5-8 02:32 AM:

雞巴臣咪換左出場law
費sir試陣....
佢為下季舖路

奧沙今日踢得好差...
我講左啦....換左雞巴臣出去...但又換番個沙夏入去...仲衰過冇換因為沙夏都冇掂過波.....
費sir試陣....<=呢個係藉口~!!!!! 真正試陣就唔會一俾西布朗入波就換番朗尼同史高斯出場..橫惦試陣就繼續換d少出場既球員出黎...或者俾老雲出黎操下.....

奧沙...布朗...施維斯達都好差.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。