<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 比你係羅天宇 , 會唔會打返場友誼波???!!!
返回列表 回復 發帖
呢排最想上君馨,佢對波型好正,好啱我心水。
要砌到佢覺得自己好淫亂。
法拉都係其次。
hamsubboy 發表於 2019-3-24 04:03 PM
君馨個籮最正
君馨呢排收咗身,唔係肥妹仔。
我要雙手揸住佢對波,支棍就出出入入佢個淫思洞。
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
hamsubboy 發表於 2019-3-24 04:37 PM
收咗身冇巨躉
hamsubboy 發表於 2019-3-24 04:37 PM
x3..識貨...君馨ig 佢成日post做健身片...pat pat 比比扭下扭下...大家一起j爆佢
佢身材fit左重索...
君馨正宗淫妻..之前news影到佢買sexy 內衣..同店員相量買咩款sexy 內衣勾引老公..
x3..識貨...君馨ig 佢成日post做健身片...pat pat 比比扭下扭下...大家一起j爆佢
胡生 發表於 2019-3-24 05:40 PM
識貨
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
我最鍾意上果啲成日得把口話唔好唔好、唔要唔要果啲女。又話自己信教,又話唔可以咁做。
除晒衫未插之前又話唔入得,
我插落去之後唔洗幾吓就成個人硤到我實一實,
我唔洗郁,佢條腰就自己扭,個籮柚就自己郁,自己出出入入。個人全程投入。投入到原來我冇郁,得佢自己郁都唔知。
似佢扑緊我多啲。
一 定 會 成 功 。
我最鍾意上果啲成日得把口話唔好唔好、唔要唔要果啲女。又話自己信教,又話唔可以咁做。
我唔洗郁,佢條腰就自己扭,個籮柚就自己郁,自己 ...
hamsubboy 發表於 2019-3-24 05:54 PM
哇 , 講到我都心郁郁tim ... 下次寫甜文 , 一於寫呢個題材
我唔洗郁,佢條腰就自己扭,個籮柚就自己郁,自己 ...
hamsubboy 發表於 2019-3-24 05:54 PM
x2..我有幸上果啲姣味十足c9...口話唔好唔好、唔要唔要果啲..床上重狼過我..high到我呢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 比你係羅天宇 , 會唔會打返場友誼波???!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。