<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 淋病十大罪,yahoo33 點評?
返回列表 回復 發帖

淋病十大罪,yahoo33 點評?

1. 2000年瘋狂削社工資源

2. 2007年拆天星、皇后

3. 2014年政改假諮詢

4. 包庇梁振英UGL

5. 包庇鄭若驊潛建、秘撈

6. 否決全民退保

7. 狂削老人福利

8. 狂加隧道費

9. 萬億蝗蟲人工島

10. 強推送中惡法
話近2百萬我自己都唔信

4. 包庇梁振英UGL

6. 否決全民退保

7. 狂削老人福利

8. 狂加隧道費

9. 萬億蝗蟲人 ...
自拍男 發表於 2019-6-16 11:11 PM
幾十年公務員政職
幾十年公務員政職
yahoo33 發表於 2019-6-16 11:18 PM
幾十年公務員政職︰全部衰野
話近2百萬我自己都唔信
yahoo33 發表於 2019-6-16 11:17 PM
我屋企都有去,話今日堅有200萬
我屋企都有去,話今日堅有200萬
自拍男 發表於 2019-6-16 11:26 PM
我今日睇到好多巴士都係黑衫人 一車車去天后 係我之前未見過
我今日睇到好多巴士都係黑衫人 一車車去天后 係我之前未見過
yahoo33 發表於 2019-6-16 11:37 PM
民建一車車老人院阿公阿婆去投票,我見過

4. 包庇梁振英UGL

6. 否決全民退保

7. 狂削老人福利

8. 狂加隧道費

9. 萬億蝗蟲人 ...
自拍男 發表於 2019-6-16 11:11 PM
淋病最p.k..當斑人係暴徒真係p.k中p.k 比差佬射眼果位係拔萃教師...
淋病最p.k..當斑人係暴徒真係p.k中p.k 比差佬射眼果位係拔萃教師...
胡生 發表於 2019-6-16 11:51 PM

民建一車車老人院阿公阿婆去投票,我見過
自拍男 發表於 2019-6-16 11:45 PM
都係事實大家都一車車 不過我地要自己俾錢坐
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 淋病十大罪,yahoo33 點評?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。