<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 示威者發「唔好意思」行動,派傳單向市民道歉,元老點評?
返回列表 回復 發帖

示威者發「唔好意思」行動,派傳單向市民道歉,元老點評?

高質素黃絲      

示威者發「唔好意思」行動派傳單。
更多

【星島日報報道】《逃犯條例》爭議不斷,一批示威者昨堵塞灣仔稅務大樓和入境事務大樓「接放工」。今日再有網民發起「唔好意思」大行動,由立法會示威區前往灣仔稅務大樓派發傳單、飲品及食物,為昨天的行動向市民說聲「唔好意思」。
稅局職員盧先生表示昨日工作係受到影響,市民亦受到影響,有市民由較遠地區來到,但未能進入稅局辦理事務,暫時未知是否接納他們致歉,要看傳單內容後決定。
打9爛人哋個飯碗之後講唔好意思就以為冇事?
鞠個躬話自己係壞咗就當冇偷食呀?
特撚登山長水遠起新界出灣仔俾你阻撚住,嘥撚晒啲時間同金錢,點撚樣計?
一句唔好意思,小儀同欣宜姦咗**男就當冇事?
**男身心受創
綁起**男手腳,何傲兒大躉坐蓮。
講句唔好意思當冇事?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
特撚登山長水遠起新界出灣仔俾你阻撚住,嘥撚晒啲時間同金錢,點撚樣計?
** ...
hamsubboy 發表於 2019-6-25 05:06 PM
何傲兒大躉坐蓮 ... 咁著數???
何傲兒大躉坐蓮 ... 咁著數???
迦樓羅女王 發表於 2019-6-25 07:40 PM
雪雪坐蓮最著數
... 其實你係咪得呢幾句???
** ...
hamsubboy 發表於 2019-6-25 05:06 PM
**男:冇事,好醜都係肉,來者不拒
我要打飛機
**男:冇事,好醜都係肉,來者不拒
黑白熊 發表於 2019-6-26 05:10 AM
bxxx21︰好醜都係肉,來者不拒
** ...
xx男咁慘比小儀同欣宜姦左 ...
我寧願捨身成仁 , 代替xx男比何傲兒凌辱 !!!

迦樓羅女王 發表於 2019-6-26 09:29 AM
想凌辱雪雪     

迦樓羅女王 發表於 2019-6-26 09:29 AM
菊花留俾你,冇正門你行。
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 示威者發「唔好意思」行動,派傳單向市民道歉,元老點評?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。