<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 元老意淫圖集 !!! ^.^
返回列表 回復 發帖
https://www.youtube.com/watch?v=6bB3glDpv_U
娛樂大家|第15集|Cheat Chat足本精彩放送!|汪明荃|李佳芯|黎諾懿|盧宛茵

Ali真係好可愛 好搞笑,好真 ...
胡生 發表於 2019-7-1 09:06 PM
好想同Ali晚晚玩遊戲,床上就更好一次短一年命都肯
元老頂住先,有大圖睇清楚青筋,有跌膊跌到
ericliu 發表於 2019-7-1 08:44 PM
講真 , 當你插插下雞芯 , 見到佢滿頭青筋 , 你一定會唸 :
咩原來我咁勁架 ... 真係辛苦左雞芯BB勒 ... 等我再蝦下佢先 !!!
元老頂住先,有大圖睇清楚青筋,有跌膊跌到
ericliu 發表於 2019-7-1 08:44 PM
個男人係ALI身上係咁UN , 突然慢左落黎 , 好溫柔咁講 :
係咪我太勁 , 搞到你太辛苦??? 睇下你 , 連青筋都扯晒出黎拉 ...

ALI心唸 : 頂 , 駛唔駛咁自HI呀??? 我舊青筋平時己經有架拉 ,
你睇唔到架咩???!!!
但個口就扮住喘氣咁講 : ... 係呀 ... BB你太勁拉 , 搞到我好辛苦
... 但係又好舒服 ...
寫得咁好都無人J ???!!!
個男人係ALI身上係咁UN , 突然慢左落黎 , 好溫柔咁講 :
係咪我太勁 , 搞到你太辛苦??? 睇下你 , 連青筋都扯晒出黎拉 ...

ALI心唸 : 頂 , 駛唔駛咁自HI呀??? 我舊青筋平時己經有架拉 ,
但個口就 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-7-2 04:50 PM
邊會有人講好辛苦ga.....一係好痛、一係唔好、一係入D、一係好舒服、一係唔好停、一係大力D
邊會有人講好辛苦ga.....一係好痛、一係唔好、一係入D、一係好舒服、一係唔好停、一係大力D
ericliu 發表於 2019-7-2 06:38 PM
yes..元老冇乜仆野經驗..

但個口就 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-7-2 04:50 PM
ALI粒提子好細..我一口已可咬住...ALI怕醜話唔好啦...我又咬又啜...ALI好快改口話好爽..我要呀
ALI粒提子好細..我一口已可咬住...ALI怕醜話唔好啦...我又咬又啜...ALI好快改口話好爽..我要呀
胡生 發表於 2019-7-2 11:20 PM
提子幾大都可以一口咬住喇⋯唔係細先咬到
提子幾大都可以一口咬住喇⋯唔係細先咬到
ericliu 發表於 2019-7-2 11:43 PM
咪係 ... 胡生有無扑野經驗架???
https://japhub.com/?c=8325&fbclid=IwAR0jD1CL2AwxumkBwy7SmyeTOkDmaYFzVEQ5nPatMcuV7F7TuaIjggRYuH0
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 元老意淫圖集 !!! ^.^

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。