<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地一直以黎有冇試過剪陸軍裝?[樂+]
返回列表 回復 發帖
咁你剪髮通常用開幾多錢
小弟試過剷到光晒,o的人意為我啱啱出返黎...mk都被我大返轉頭..hahhahaha=.="
Originally posted by Dr.anger at 2005-4-9 09:41 PM:* Y5 }: e9 H- ?' V
小弟試過剷到光晒.......
/ v: f; V  _9 g" ~剷光係好睇d,不過我唔夠薑=.=
我中七之後都keep住電..: m: s- @9 d/ b  Z
但係你要番學
6 {0 H! p4 J# r% i' {# i* U4 i0 Y- n/ @: s( u6 k% H. u
如果乾剪, $140(當年)  N( C: `6 @9 k9 I' Y) [" v
電當然會貴好多
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-4-9 09:49 PM:
) |% }/ C# r/ E- h/ y6 V9 y8 A8 ?, p/ l% q3 O0 H! f* c
剷光係好睇d,不過我唔夠薑=.=
* z$ p: G6 ~$ r, C6 ~( j9 ^3 Q點解唔夠薑?
Originally posted by Dr.anger at 2005-4-10 12:55 AM:$ U7 ]1 g! e% u+ U" p) H

$ P: }! M# E% V: D; k, w點解唔夠薑?
7 A5 {% h. E( \9 n5 {7 l7 b

8 R& @" H* A7 I/ K4 M+ d9 r可能好似我咁...個頭起角..
起角??? 唔明
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-4-10 04:33 AM:
/ l6 d, h# t+ O# l: u/ q5 @起角??? 唔明
; S+ a6 b5 b% F3 _, h
0 _5 X3 N3 L7 l& o. N  D3 V
即係兩邊唔平衡, 可以關細個訓教事..3 l/ G. \8 r' N- p  G8 ^
仲有個頭太細, 太大 或 無'的水'都唔係咁適合剷光..
Originally posted by crap at 2005-4-10 02:43 AM:
$ _) ]' c$ C( H  \4 ~) p8 _. u
; {9 a% u0 I+ k. E' h  ^) {( t6 D5 @) G( K9 l% l% T
即係兩邊唔平衡, 可以關細個訓教事..
7 [0 f( a/ J& G3 g仲有個頭太細, 太大 或 無'的水'都唔係咁適合剷光..
, G( ?3 R, s# {# d9 q' p照我所知,有d人天生兩邊頭髮係唔平衡(好似我咁): m9 d8 V5 H! \6 G
我頭就唔細,中等大,的水我唔算有
我試過~真係想殺左個條友~~~短到gal唔到" A+ |, ^9 z8 d9 O1 ]: t
跟住咪走左去買番頂cap帽帶囉~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地一直以黎有冇試過剪陸軍裝?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。