<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地一直以黎有冇試過剪陸軍裝?[樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-4-10 05:10 AM:
/ o) R4 K$ P5 ^8 `9 i' E2 I" g; w9 r0 S1 M5 Q
照我所知,有d人天生兩邊頭髮係唔平衡(好似我咁)
* e% y! R" j: q5 t6 {我頭就唔細,中等大,的水我唔算有
2 K+ q# s0 c" [, v$ J1 p* @: o5 p- w1 c) @/ B1 W& S4 s
你指密度唔平衡?' b6 T0 C) r% u* j. \
我都係....
0 Y, t; E. }* Q1 m; T' D解決辦法係.. 將頭髮撥向少d果邊
: ?; N# S; T1 G8 w# w8 Z! g: h  x咁就無野喇~- ^, \$ K) K$ F" h$ j3 W# S& l# x

& ?9 B# W2 a- i: I( }" c我得閒會幫d朋友剪下頭髮, 會睇下書, 所以識少少
中學剪過一次就發毒示以后都不剪了!!!!!
我呀爸話係撥向厚個邊wo=.=' M! N4 S, H; A9 C# t6 f
你地覺得自己剪咩頭最好睇?
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-4-10 03:17 PM:' }8 J3 I% O+ a9 h# m% L
我呀爸話係撥向厚個邊wo=.=3 V% x  E# J' j
你地覺得自己剪咩頭最好睇?
$ M& q( c+ x  ?8 B2 l& t
% @$ p9 o+ \& k) j( e1 m7 p) N, K

, [0 k3 s3 Y9 @# o6 t* p) `' w如何向厚果邊, 會好唔平衡, 薄果邊更少....
3 O  U7 w- g. n) P6 n( e* R' B其實點撥係睇你既髮型! Y, w" J& X4 n" P0 g; j% f2 S

3 y* Q% Q# ^" M8 T/ D3 {8 ^4 M我唔可以直頭髮囉...........
我d頭髮一定要向左(你既右邊),向右會勁7=.=7 |6 E' T3 \2 w9 G
而我右邊d頭髮係簿~
5 [) [0 j* K" M! u真係矛盾....
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-4-10 04:26 PM:
" l  x" D& C3 u: _7 g0 _; B我d頭髮一定要向左(你既右邊),向右會勁7=.=
3 y0 D5 s, F: I, n) f5 N而我右邊d頭髮係簿~
" Z* q. V: e0 u: t6 \5 l0 B) t真係矛盾....
" V: N3 o: F* E* s8 f; `- z% t+ u; |( H
4 A) K, }, j% N8 r2 F7 r5 C
其實咁可能會有立體感d
7 @! {8 G4 x* A5 y/ d" F# W你下次俾多少少, 去間好d既, 搵個好d既師傅, 叫佢俾d意見, 唔一定潮就好, 最緊要係啱自己
你有冇聽過一間叫頭頭是道?
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-4-10 07:00 PM:
( Q4 z3 U7 G; _+ I$ c/ p你有冇聽過一間叫頭頭是道?
: u; ~3 {& z) Q, p1 B3 C% }
- x& R! V$ l+ H- Z) {2 w
有呀, 我知灣仔有一間
我去開銅鑼灣糖街,橙色招牌個間,搵Jerry,$80,幾好ga~
/ P8 |2 i% ~+ D! c. Y6 [$ q; M; V. x8 A6 v6 f8 G& G6 ]. Y
有無人知邊度有得學剪頭髮~?
個人意見, 如有冒犯, 請多多包函.
Originally posted by minghkhk at 2005-4-11 07:26 PM:
& T$ k; d' L1 W, Z我去開銅鑼灣糖街,橙色招牌個間,搵Jerry,$80,幾好ga~7 J# P. U7 J; B' ?% r8 I) @

1 q5 y: o* x8 R4 n: h4 h有無人知邊度有得學剪頭髮~?
- I$ O/ C  x7 o* M* U
/ N, O8 i$ M9 Q- W2 H+ G
" o# [7 D% b0 a4 @% K% x
你叫你個髮型師教你咪得囉, 我都係叫佢地教我
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地一直以黎有冇試過剪陸軍裝?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。