<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地一直以黎有冇試過剪陸軍裝?[樂+]
返回列表 回復 發帖

你地一直以黎有冇試過剪陸軍裝?[樂+]

單選投票, 共有 0 人參與投票
82.14% (23)
17.86% (5)
您所在的用戶組沒有投票權限
小弟今日既經歷,一生難忘........- |! X8 A' V. |3 i( H% r* y) V( I  M! s: g
今日原先見頭髮左邊厚,右邊薄
+ q$ Y( n; I+ J0 ]! ?+ D就諗住自己剪,廢時去salon剪啦' A6 C; ?- ~+ M  y
點知唔小心剪左個洞=.=  i, S2 O5 ]- @, O
無奈地要去salon俾佢修啦
+ c& |/ `% o9 t7 }5 U點知佢話個洞太深,一定要剷
( Y. O1 _* A+ D  |( C於是就剪左我一生人第2個陸軍裝-,-") P' k4 d0 J0 T
(第1次係我3歲時)& M. U/ C8 t+ a7 I7 Z% p
唉....真係後悔莫及) u1 H+ v9 G, w* p
而家要由頭黎過=.=
# a% c0 P% T2 I' Q3 s2個月....真係話長唔長,話短唔短._."( B, ^5 e9 J$ F4 j

; l+ _' A3 N! p. W, X( g[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-15 at 12:19 PM ]
講起都火
* K" O1 a9 n: v) w果次,我趕時間咪求其去一更剪...
1 i6 v/ ^  I- w$ y+ `" f果條油仔又唔pro,起我講左幾次"唔係咁呀"
0 N4 x+ j" b. _8 w之後佢發癲,一野剷走左我一汁頭髮,之後重話"係咪咁呀!?"5 q; E) F) H* K( _; X
咁當時都比佢剷左,只好無奈咁答佢"哦,係囉...". b7 @/ T6 m& H+ d: c( o' ?
; g# ~: Z: W. ]: h' L8 |  W: m0 B( h
唉真係好唔順...簡直係人生污點
小學果時一日剪...
% x( M( U$ l# M- \+ G# \! b( s) A中六都有$ x1 Y( M( T. i( B
同樣因為要踢波, 方便d
  R' Z/ E6 q& H; e5 A
7 R  L" q8 c7 b- E7 h5 T陸軍裝其實都幾型嫁, 唔洗唔開心喎
幼稚園之後未剪過
通常陸軍裝係咪即係中間厚d,左右兩邊同後面簿d架?
Originally posted by crap at 2005-4-9 06:05 PM:0 k5 w& k: H( U
陸軍裝其實都幾型嫁, 唔洗唔開心喎
. e$ l  Z* N% W1 ]唉=.=" 我型開架ma......
4 g! M$ W* G; v8 s/ T3 a% M一時咁大既打擊....
7 F( J( L8 t2 j! T: ]" V我唔會唔開心既,不過係驚人地會點睇=.="
Originally posted by JCer at 2005-4-9 06:04 PM:
* S* ]3 G$ }7 ]# X6 \2 l講起都火
! k0 }7 L& J: v4 G) j  Z果次,我趕時間咪求其去一更剪 ...
4 F+ u+ {. T: B3 k
咁你平時剪開咩髮型??
2 T2 y% y" H/ x; t剪完反左學d人點睇??
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-4-9 09:15 PM:5 w* V( L' C0 R1 F" U# U

F; I! `( @2 R! @唉=.=" 我型開架ma......# q' g4 E/ p$ {6 S! f5 Y
一時咁大既打擊....
0 m5 g+ Q1 X5 V0 `( k# e( H# @4 `  E$ \我唔會唔開心既,不過係驚人地會點睇=.="
* G. j) {; q# H. K7 {1 u2 }# z
0 e7 i$ |$ N* w$ J2 \0 T1 Y  `( ~
hahaha3 W$ c* C+ p; C8 b9 z5 `  G: a- E
i understand
* B0 G5 [7 h2 X& sy don't u make it a skin head then?* v0 t' Z+ J0 i( n

& j1 r# D/ V/ ~7 Nit'll be fine in a month if your hair grow fast~
Originally posted by JCer at 2005-4-9 08:04 PM:
+ L/ t$ o4 O- o' F) E( K講起都火2 p0 \% m) X) K
果次,我趕時間咪求其去一更剪 ...
2 n, ^& G8 f; A, K1 j! N/ Y; k+ t( w3 A( [2 J9 D
講真... 剪髮呢下野... 唔可以求其...
1 x3 H8 R- \6 S$ K寧願食少餐飯...
讀小學前剪過.........之後都冇啦
$ _! g9 \6 k) A! |; F6 n* K好在
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地一直以黎有冇試過剪陸軍裝?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。