<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地一直以黎有冇試過剪陸軍裝?[樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-4-10 05:10 AM:0 n) t& o1 r1 S2 m

9 g2 F) }, P2 Q2 m照我所知,有d人天生兩邊頭髮係唔平衡(好似我咁). z' W! r7 Z  Z+ V5 Q0 H: f
我頭就唔細,中等大,的水我唔算有
; u( p" H: E0 m& D( ~0 R
2 _$ V! a# F6 c8 E( d8 \你指密度唔平衡?8 h3 I2 S* U0 _, \9 t+ R' y
我都係....& E/ M$ e0 ^9 z; h
解決辦法係.. 將頭髮撥向少d果邊: K0 U7 x. u4 p% R5 ?) Y) w
咁就無野喇~
. _% R6 R" K4 g! K9 o7 `- p/ `/ O$ B) S9 e& D- C* d5 S
我得閒會幫d朋友剪下頭髮, 會睇下書, 所以識少少
中學剪過一次就發毒示以后都不剪了!!!!!
我呀爸話係撥向厚個邊wo=.=
: P4 E% \/ K7 o3 Y" T' A你地覺得自己剪咩頭最好睇?
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-4-10 03:17 PM:! R8 S' ~8 G- i4 D
我呀爸話係撥向厚個邊wo=.=
6 c+ |. v+ Y! `, S; u5 ~9 a; x你地覺得自己剪咩頭最好睇?
( w. [+ w% T' I9 d
3 P$ K8 y( x3 Z+ K/ [2 Q6 i5 ^8 y: z, i' k9 n* T( G
如何向厚果邊, 會好唔平衡, 薄果邊更少....
1 g$ X) w; J& [. t/ f. T/ I其實點撥係睇你既髮型
( H& |2 c) {  O) c/ W
# t* q, S  h, C; ]" }9 c6 r) n我唔可以直頭髮囉...........
我d頭髮一定要向左(你既右邊),向右會勁7=.=: X- D& l2 Z0 V) G. k3 p3 d
而我右邊d頭髮係簿~
. m- ^+ y2 t. U+ h# h  G真係矛盾....
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-4-10 04:26 PM:. v8 q: Q& W/ I0 ]
我d頭髮一定要向左(你既右邊),向右會勁7=.=5 a! b0 l" R" t% H0 N  [
而我右邊d頭髮係簿~' ]; {5 q4 Y9 M: X7 I# V* x
真係矛盾....
( i: ]3 r- ~; N  ]
# u4 N3 |1 z( q2 j

+ N4 ]  G6 p- S- n/ T其實咁可能會有立體感d
1 }1 y3 Q7 `9 N, f; r/ [你下次俾多少少, 去間好d既, 搵個好d既師傅, 叫佢俾d意見, 唔一定潮就好, 最緊要係啱自己
你有冇聽過一間叫頭頭是道?
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-4-10 07:00 PM:
  |) n7 }# m, ^+ ?6 {你有冇聽過一間叫頭頭是道?
& F& _% m- Y3 {( G, Q# A% E% C: U" Q2 ^. k: h4 n( \) z
有呀, 我知灣仔有一間
我去開銅鑼灣糖街,橙色招牌個間,搵Jerry,$80,幾好ga~
- o2 P, k* S3 C5 G( B& X- y. f. `. H" J; K) v% Q* f
有無人知邊度有得學剪頭髮~?
個人意見, 如有冒犯, 請多多包函.
Originally posted by minghkhk at 2005-4-11 07:26 PM:
" V* y) F, A- `- y& w: B我去開銅鑼灣糖街,橙色招牌個間,搵Jerry,$80,幾好ga~
$ d" ]! e4 N/ E) j5 B1 a
/ ~( y( f: d  l* d有無人知邊度有得學剪頭髮~?
1 e% H4 C3 I( Y, F, l9 e- n! Z$ V5 Q& G8 d8 ~9 C
; p) a% l: L1 D
你叫你個髮型師教你咪得囉, 我都係叫佢地教我
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地一直以黎有冇試過剪陸軍裝?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。