<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 大家認為朋友究竟係唔係拿來互相利用[樂+]
返回列表 回復 發帖

[討論] 大家認為朋友究竟係唔係拿來互相利用[樂+]

單選投票, 共有 0 人參與投票
29.41% (5)
70.59% (12)
您所在的用戶組沒有投票權限
大家認為朋友究竟係唔係拿來互相丫?這是一位老師同我講啊~那時我聽了之後就非常的反對!!所以想要向大家拿一點資料和意見!謝謝!!
! V( ^5 [1 P0 x9 [2 s2 P1 ~, U9 k; \' T/ K3 _1 l7 P
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-11 at 10:39 PM ]
Originally posted by crap at 04:40 PM 04:40 PM:
- L0 `0 V5 T4 G2 a1 [6 J; L& E! {. Z8 S% \+ U

( [4 n/ {! [$ c* o) z第一個黎 ...
6 M% U) y# B/ O" s3 R# R2 l都几有道理丫。。。thanks,crap兄和月月鳥兄!!!!
Originally posted by 左輪仔 at 11:29 PM 11:29 PM:$ Q/ b# @: L+ c
4 H: [/ D& V3 o* T
你笑我!!!唔幫你頂酒嫁!!!
4 S% z' l) M, W, b! b
又是酒啊。。。。。左輪仔幫他頂;啦!!
Originally posted by crap at 04:51 AM 04:51 AM:  q4 U6 G3 b0 K  G$ t  p6 A; V

/ A2 h8 d' o% k0 P; \$ n& e3 ^& @) g! I( ~, O5 q
wahahhahahaaa+ A# M) j' X4 s. z
咁我覺得你有義氣得黎好慘Y ma......, Q9 m; `6 p' p# Z- Q
6 `% U, x$ T0 O% U5 Q: |- w
我係你老友黎嫁, 我戒左酒嫁喇
2 G  d7 l7 Q' G# _  H0 l$ f
好易戒ga丫???
咁我祝你早日戒成啦。左輪仔!!

% D4 B. y: D0 L6 x9 ], R支持~~

135 x 135 PIXEL下載

Originally posted by ilove---you at 06:39 PM 06:39 PM:
' |& X/ U0 T' @7 k9 L% V君子之交淡如水!!!
- A6 a0 f& C) |7 B  f. H* `: ?唔一定丫!!!看你點交丫~~
Originally posted by sfxc0000 at 10:14 PM 10:14 PM:/ o$ o) W& J! ~0 j& W( U
我就覺得心態上唔應該有囉~~~
" d0 L3 P" i" J$ i( Z& L因為如 ...
6 Q/ J% L5 H) p1 J* k係咯!!!我有試過交到真係給他利用% I8 g, W: G" G, C6 U! k& b
然后在老師前面出賣我那時真的係太hurt啦~~~
Originally posted by sfxc0000 at 10:23 PM 10:23 PM:5 d; O" Y9 b9 J) T& f

8 i( m: }* H8 i1 N唔好唔開心啦) D# a# P/ i7 \
忘記他................
7 o7 h' }, w' R早就忘記他了。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 大家認為朋友究竟係唔係拿來互相利用[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。