<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家幾耐俾警察'逗'一次?[樂+月+]
返回列表 回復 發帖
佢哋冇權查你學生證, 你係可以唔俾的!
' i" Q6 E# y8 F/ D8 \  ~% |只係佢哋多q餘!+ I% Z( Q3 v: T3 [: D
- y- l0 `" z$ F& Y; D  Q+ p
# w: m( {1 I" ?
玩咩?佢地冇權查學生證,唔同路過既人有權查學生證咩,你有冇常識架= = ? 你咪試下佢查你,你唔俾佢,睇下會點囉!
Originally posted by Dolly!Sit! at 2005-10-5 21:57:0 P" {2 A9 @, N. J# N  \
佢哋冇權查你學生證, 你係可以唔俾的!...
2 h% Y7 J( @( D) C8 d
咪係。佢7懷疑搜你身都得,查學生證唔得。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
未紋身時未試過,紋身後耐唔耐就一次........
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-10-5 22:51:
8 d+ L# ?4 Y) C未紋身時未試過,紋身後耐唔耐就一次........
( w( d9 A1 D0 K9 j1 T4 i  s8 s
哈哈。紋係邊度呀??

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by Dolly!Sit! at 2005-10-5 09:57 PM:
9 Y9 O* R4 v8 E, d% ^; B1 F+ h 玩咩?佢地冇權查學生證,唔同路過既人有權查學生證咩,你有冇常識架= = ? 你咪試下佢查你,你唔俾佢,睇下會點囉!
4 e1 n. C) S7 K. N* W
老兄!
6 c# ?4 U8 m: F1 c5 z. ?我讀書時試得多了!
/ r; K/ p5 z, K  w6 b* j  ^' y4 s就連佢問我地址我都只會講我住邊個屋苑就算!
* C; s: f. H) h% u2 z佢問電話我未試過俾!4 }0 C: _' ?# o
你唔信就算!
+ `* }# X* Z) s1 A- d唔需要用常識二字黎講!
( d3 @) T* H: H你要"於負"隨便你!
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-5 10:47 PM:
9 r& P2 j5 G% `
4 p: k  \% D& d. n5 `* Z咪係。佢7懷疑搜你身都得,查學生證唔得。
% `" m) ?  r' ~, P* b" z& r
搜身?# Z: P$ [" `" j# z4 |' c% H
更得啦!
# s+ G3 s  V9 q, T9 v, X你都識講佢懷疑你略!3 ]- {7 \+ g* \* _- K' b( I
基本上佢懷唔懷疑你佢都可以話懷疑你o架啦!
; j" U* C, |9 N  c% u4 U, L任何情況下身份證一定要俾啦!
0 N" j$ c. k1 c2 G: S但我冇必要證明佢睇我响邊度讀書!
( o) c8 D3 ]; S4 L( e( k; \4 d8 \$ `6 _  w  C) o) V
都係嗰句啦!, i7 ?3 q7 f( c. c* r- P' N- [
唔信就算吧!+ l- [: n1 `) Q( @) y. Y! m' c
唔爭論了!
8 J* @- y9 c! B. I; k; g你都唔駛甘既語氣既!, p1 K) q# h; m5 X
. t& ]$ o( @1 j. C/ f( ^
[ Last edited by HansChan on 2005-10-6 at 12:38 AM ]
Originally posted by HansChan at 2005-10-6 00:37:2 u7 n# g1 m& t
( b  y% \4 |2 E
搜身?0 r5 L$ ?* X/ ?' `( K
更得啦!" `& c& k3 z+ F& h
你都識講佢懷疑你...
  S9 O! J+ U: s/ I  S1 c8 K7 T
睇你有無逃學囉。。, {7 i1 _% p" k" K+ O% }
, ]% ]6 H  b6 R- u0 }
[ Last edited by shaqkobe on 2005-10-6 at 02:11 AM ]

Originally posted by shaqkobe at 2005-10-6 02:10 AM:9 q2 J5 r* G$ i: l& h
. \7 A! N% ]7 t, O) z* e" J! y8 q
睇你有無逃學囉。。
3 |; R1 ]. m+ G- e. B9 ^
5 d! j7 E4 q5 a: A[ Last edited by shaqkobe on 2005-10-6 at 02:11 AM ]
1 J* l* K5 j3 X0 l, j
+ @  a1 V/ z& d; n' G8 n
好好笑!!) i2 g. f+ j9 `, P; k" Z( g
好得意!!+ z+ V- \8 ?3 \8 [5 B/ b
笑死我喇真係!!!!!!!!!!!!!
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-5 22:51:
, Z% ^9 M$ v1 @$ \
$ |* w2 [7 O; k& c4 L$ M0 E哈哈。紋係邊度呀??
2 N7 a! T4 ^- O1 L, g. e* J; I- ^& }左邊膞頭、背部近尾龍骨、右小腿外側
8 s" W4 z9 u- a8 a5 R(我們三姊弟皆是"公仔人",爸爸眼中的壞孩子,媽媽眼中的寶貝~)
我試過一日比差人逗幾次=_= 真shit!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家幾耐俾警察'逗'一次?[樂+月+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。