<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]
返回列表 回復 發帖
我試過打麻雀連打72個鍾未訓過,打到我同d朋友最後差d精神分裂
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 07:13 PM:* c& ?8 z8 S. k2 W* r$ X5 Q. G
我試過打麻雀連打72個鍾未訓過,打到我同d朋友最後差d精神分裂
  K  [1 }: `# h% O# R
哈哈,好野wo~咁你訓左幾耐先起身呀= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 19:15:% }1 |: T5 F+ y6 z

; p; q. ]7 c. Z# t# P" U哈哈,好野wo~咁你訓左幾耐先起身呀= ="
, S/ r5 x- b2 ]3 Q* f+ q) D; C/ y7 J3 T
28個鍾......起身之後覺得好似比人圍打過咁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 07:24 PM:$ e7 L! b( D- ~* I* S+ b

% M! {+ ^- k! W28個鍾......起身之後覺得好似比人圍打過咁
) W/ L! @& V. |7 h5 i/ Z
哇,訓足1日幾= ="
摺吧啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 09:13 PM:8 A+ Q5 Y7 O* D  [8 t: ^
4 D: `8 n% |# T: N$ Y
$ L( t5 B) S5 B+ T4 e) r' J) s5 R" Q/ z/ S" W
左仔你要加埋"邊個夠我XXX" 咁嫁~" e! `7 T# q$ a$ t
72個鐘打左幾多圈?: m1 T" O6 H  e2 q) |6 X! `" Q
贏/輸左幾錢?
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 07:03 PM:6 o% C+ O$ o& G* P. u/ N0 X
邊個夠我怪><" ...
# \7 S0 g8 |- d; v$ Z/ K5 G
一日唔沖涼我都想死~~~( U9 V& |* U* C! m! k3 v
你2個禮拜冇沖涼~~~
" g5 ]2 T6 e) B' m. Y" S& F) s唔辛苦咩??? =.=
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:17 PM:% l. D2 i, X/ U4 D& t
( s& r/ l* b  n% q7 G( Q1 Y
一日唔沖涼我都想死~~~- `, T, Q2 U  N- _8 P
你2個禮拜冇沖涼~~~
$ O# R; R( K# R& d6 ]$ v) {唔辛苦咩??? =.=
, J6 t/ o$ S& `* @
辛苦嫁,鬼叫懶咩~
摺吧啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 07:13 PM:
& [1 B2 f3 O: W/ K* \7 o, k我試過打麻雀連打72個鍾未訓過,打到我同d朋友最後差d精神分裂
# \  d* M3 f+ o! b9 T9 N8 U' M, v
72個鐘.........* `! c0 I3 _6 V, c; D2 |5 y# U$ {
你係咪人黎o架??? =.="
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:19 PM:
) I2 v4 ?" V2 J" k( v7 c# z2 D5 x- |' ?# H0 S  I
72個鐘.........
; T7 @9 r2 s/ \0 ?你係咪人黎o架??? =.="
0 h4 ^5 o1 K+ r% Y9 P
佢唔係人,有名你叫左輪呀嘛^^"
摺吧啦
Originally posted by crap at 2005-4-13 20:04:( q2 b8 j) I5 F5 M  u- ]. q) W
9 z1 ]- F% l: I6 X  f

! j! d) r6 R2 N  u" e' |' ^1 |- c7 G5 u7 w+ v! n2 U! E. l- V/ ]
左仔你要加埋"邊個夠我XXX" 咁嫁~! ?( t6 m& J6 ^0 i3 {1 j
72個鐘打左幾多圈?- g& E' W: a1 ~; P6 t* C
贏/輸左幾錢?
+ E( o2 X0 U9 E我都唔記得打左幾多圈喇,贏左幾舊囉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。