<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 20:19:
% P) T- Z0 J( e. m
( U$ M1 q+ P2 ^/ O6 p$ z7 U2 Q72個鐘.........! l1 L. N1 g% M' z* N
你係咪人黎o架??? =.="
% R1 z3 G. x  Q. s2 n" g3 h我地打到叫人幫我地買參茶,力保健,紅牛........煙左食我十幾包(四個加埋)
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 09:11 PM:" E1 ~. q( ~% s! E3 y
' P5 d% b( L$ J( U% V, I
我地打到叫人幫我地買參茶,力保健,紅牛........
' G4 W8 }& `2 Z! }# ^你累喇咩......保力達蠻牛........
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 21:13:
1 R6 q7 M0 u# |! N
+ j" B; l! K- U: s: p5 W你累喇咩......保力達蠻牛........
3 l8 I4 X( N! r. e5 b6 W
果陣未有得買,如果唔係我地一定會買
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 11:16 PM:
1 J& O; |4 t' U/ F. }
& H, {  K) @- V果陣未有得買,如果唔係我地一定會買
# ~2 b" F* O" U! o
7 q; I' E$ v; V& d4 D3 @) i% d為咩呢........................................
Originally posted by crap at 2005-4-13 21:26:7 ^# F8 [6 R9 [. C: T5 H( {' E( X7 \

% Q' `, r3 @( M- r. E7 \8 a  n* j+ k
為咩呢........................................
  U: e3 L5 f  }+ b
我都唔G係為左D咩,果陣時我只係覺得自己係一部麻雀機械人
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 09:29 PM:$ b# Y8 j. E5 w0 ~
! C- E- e+ d& f2 L
我都唔G係為左D咩,果陣時我只係覺得自己係一部麻雀機械人
3 @) y; h3 O. @' E- A' B
咁樣o既生活唔係咁好~~~0 T$ z( H1 Z& n7 i( |( F
要小心d自己身體~~~
/ Z. S2 T0 _7 x  h2 z如果病左就唔好啦
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 21:31:
. ~* s6 x6 a3 ]2 p" J) f$ v8 S! {2 \9 S& u1 C1 e7 X
咁樣o既生活唔係咁好~~~
' D: v. y0 h7 C3 p7 u+ q  `, e0 G% P要小心d自己身體~~~- I& V: R4 u1 m
如果病左就唔好啦
* w, X% H( ?5 R' p都係幾年前既事喇,THX關心
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 11:34 PM:1 N0 E4 m" t. Z7 W! p
( g+ x# r: h/ \5 E" d: m1 e" ^
都係幾年前既事喇,THX關心
, [9 B. b1 n1 A3 ]' A2 T, @" @

% d2 S' S. J  @0 g; E0 ~3 o都係果句.... 戒左佢吧!
Originally posted by crap at 2005-4-13 21:48:+ e6 i2 v( Y* V# p6 m1 Z. \
# t3 }+ M* a& h+ D% v
2 q. Z9 M3 `* C) x! O; L
都係果句.... 戒左佢吧!
' W. W7 c9 ~3 l2 d' @9 t
果次之後我巳冇打喇

669 x 401 PIXEL下載

試過一次過食左三十幾碗白粥...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。