<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Dr.anger at 2005-4-14 12:20 AM:
7 t( g8 ^( k9 T
* u  p) |+ b0 W一般酒樓飯碗再大o的..
2 Z+ g8 Q' k# K' E; `
1 Y; t* S9 |3 g" M& R3 M
9 V3 L0 a7 o$ [- e. C/ s5 h
等我抄o下crap B 先:
6 M6 `" s% V* e/ z3 Y' Q1 P" y4 X, a1 f/ l. a) q( G
ARE U really human ????
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by JCer at 2005-4-14 06:17 PM:- {& w/ K3 |0 C+ ?2 V- P, ?  R
邊過夠我無聊
" ]+ M. K5 G# E8 C) h; K: |3 x細個果時,我爸有個 密碼 ...
) ]0 s0 g% V4 k  h. Z
" s3 L) f9 r- z9 }: p3 |
4 Y; M5 H1 B) b  u' u9 L6 z- q2 N4 `點解你可以係咁試又唔驚自己會重覆試返頭先唔得o個個號碼…好勁呀~~!!
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
有無高手一日打飛機多過5次??
以下句字雖要家長陪同收看

余 與 汝 , 遇 於 雨 , 於 余 寓 , 娛 汝 乳 。

幾有文采, 幾有詩意
Originally posted by easonwing at 2005-4-14 07:11 PM:
2 C8 A( u/ R6 Q7 Y有無高手一日打飛機多過5次??
1 u8 v' j( D7 K( d6 a9 h& ^有冇咁多精射呀 =.=
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-14 07:12 PM:4 y; |: t: |5 f$ W# s. L
* W% k! c" e3 N- G1 U& W7 D& w
有冇咁多精射呀 =.=
0 e" ^  U7 C- u6 G有,打一次飲幾杯奶= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-4-14 07:20 PM:0 W) W$ a7 L5 m7 W

% P6 g& v/ ]- x( S+ J" z' {+ f& @  W有,打一次飲幾杯奶= ="
1 i! }& W7 @: L1 \
我真係驚飲奶飲到肚痛~~~
+ `$ w0 D5 f& T( N; E" K如果為左打多d飛機而飲奶, 飲奶就飲到肚痛~~
! e9 ^5 `0 d; n% A咁就真係冇人夠你威啦
Originally posted by jsqaure99 at 2005-4-14 06:35 PM:
6 k0 B# [+ O9 k& C我試個連續考完試開完幾晚通頂再連續四日 ...
4 h: P1 Y9 G8 ~# {9 @: V
之前HK 好多人打太耐機 死Q左 , 你小心D...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-14 07:26 PM:4 i3 K" [( Z& {& a& X- k# r
( |1 u" ]! c( a9 M
我真係驚飲奶飲到肚痛~~~
4 {! C" `/ z* f2 K; J) l1 N如果為左打多d飛機而飲奶, 飲奶就飲到肚痛~~
* A! X2 `6 R. R  F咁就真係冇人夠你威啦
2 q0 p) A9 R8 @' N* Y
哈哈,最多一日一次,邊有人會一日四-五次嫁,驚唔死得咩= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-4-14 10:34 PM:# {/ \% m6 q1 C
& s( M% C+ v: ]2 T% J
哈哈,最多一日一次,邊有人會一日四-五次嫁,驚唔死得咩= ="
& Z' ^1 x0 A4 ~1 I: G* I, F2 V5 N3 r: Z9 ?4 g5 b
係呀..
" a# k: x" Q0 B1 q( A3 i1 ^# ]) {' L做一日三次郎會傷身嫁....../ Y+ R! X9 n: e, E( e9 U
何況4/5 次....
日日交唔齊功課,連續4年
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。