<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 史艷文2 at 2005-4-13 16:26:4 e' [' L) d) N" c, K
  我21~27歲嗰陣時自己租唐樓住,成日換女友,
; e4 _: [) ~$ U. }4 L1 d所以冇乜女友上過我屋企(因我唔想佢地分手時摷上門)
0 Z# k# {) j* ^! C3 i% ~一年四季由春天潮濕到悶熱夏天,我都冇洗過床單,有野咬就噴殺蟲水!" n% H' p) K1 I5 D: [
直到27歲識咗而家女友(女教師^.^)
; V7 Y8 f( E6 {1 a; h) Z' B拍咗1年半拖先帶上屋企,佢話我成間房都臭,6 H  L5 B' A* `3 U' q
唔洗由至可,一洗之下,成洗衣機D水黑色,% V+ B; ]; t+ t, Q
佢問我幾耐冇洗過,我話6年幾來,根本冇洗過!
" G4 y  N1 U" c* t0 C7 c之後佢話我有做乞衣既本領
+ n+ t3 d$ H& u- b' f' `% l9 |
9 T9 ~" M( J* s: N: `, a2 L' q% G
) q$ I& g: O1 G8 ^0 I& [; _, y- E
我好少服人...但係我今次真係服左你喇

352 x 288 PIXEL下載

我試過打麻雀連打72個鍾未訓過,打到我同d朋友最後差d精神分裂
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 19:15:
9 c8 S6 a' L5 k' O2 _7 F, f0 E& ]1 r- d" o
哈哈,好野wo~咁你訓左幾耐先起身呀= ="
; l) V5 T( u, l' k4 ?  P7 K6 @0 Q' ~28個鍾......起身之後覺得好似比人圍打過咁
Originally posted by crap at 2005-4-13 20:04:
& A0 w. |/ Q# ?  h( j8 }* o1 {7 y
' ~! n. l1 O6 o; L# M0 O
6 K+ r; X8 q& H/ A& S
左仔你要加埋"邊個夠我XXX" 咁嫁~8 x- a6 `6 b  T9 b  f6 v
72個鐘打左幾多圈?& v& I2 D; [: E9 D& g% t0 w
贏/輸左幾錢?
- Z" W% H/ r( I5 o5 I我都唔記得打左幾多圈喇,贏左幾舊囉
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 20:19:& b( E, |, ]5 @& B- ?

' t% z3 F% D/ s; @" P1 M& X' i, E72個鐘.........4 a% L; V7 z2 G* E. K+ z% V! U9 X
你係咪人黎o架??? =.="
$ p- w# H- a  N0 w
我地打到叫人幫我地買參茶,力保健,紅牛........煙左食我十幾包(四個加埋)
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 21:13:& H0 M2 {( C5 h
9 J! |' A! e- h: v  D
你累喇咩......保力達蠻牛........
" H* u1 H; M. X: S6 _2 J: N果陣未有得買,如果唔係我地一定會買
Originally posted by crap at 2005-4-13 21:26:
5 i; \* M  i: l+ F9 |8 {7 W, ~  E" B7 y% s( ?8 X* b' p

: Q3 {2 p5 L& o8 B為咩呢........................................
% o& j  l# M' R' a我都唔G係為左D咩,果陣時我只係覺得自己係一部麻雀機械人
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 21:31:
# O9 \# S$ t! G/ Y& q
1 D' O5 G$ ?% z* B9 z咁樣o既生活唔係咁好~~~4 [. |4 e5 b+ |/ J* C1 t9 M
要小心d自己身體~~~
. ]2 L* @9 L$ c5 ^# n+ o1 e如果病左就唔好啦
! E) x, m/ L, k都係幾年前既事喇,THX關心
Originally posted by crap at 2005-4-13 21:48:! x+ g. u- D8 R5 i% X* r$ k7 A! I& q

+ j& {* U& y2 x3 G
$ z+ {5 I2 |) B7 d都係果句.... 戒左佢吧!
/ ~$ B' K, p: P% Z& Z$ C1 B; _0 R8 J果次之後我巳冇打喇

669 x 401 PIXEL下載

Originally posted by Dr.anger at 2005-4-13 21:59:
& `8 H+ w7 V$ ?) v8 V試過一次過食左三十幾碗白粥...
' B- P9 J1 p0 k" M) z嘩~~~三十碗粥...有幾大碗先
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。