<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by TwinsPride at 2005-4-14 11:02 AM:
, R* d+ b, P, ?$ X' F' z
% D5 X! v9 N5 S9 R! Q9 ~, C* F0 W7 c) z: i7 h1 j
Of course 有feel la...好Hihg ga!!!
* @& c1 Z7 M: f( l' u冇"選"...好舒服tim....2 p/ ?0 |2 `5 P/ y' V/ Q! [
有啊...個屎坑比條屎"失"左個去水口...; B4 k3 i4 e! _2 G
我勁沖廁...搞到滿地屎水..Haha...
! s/ l, j% B( C$ j* f: E
滿地屎水= =".....恐怖
摺吧啦
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-14 07:12 PM:! _1 i4 x3 X: s2 R1 V, |1 L* o5 K

5 J7 ?7 Q- _& ^( j& P有冇咁多精射呀 =.=
$ x( c6 \2 ^) p7 ]% u有,打一次飲幾杯奶= ="
摺吧啦
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-14 07:26 PM:& v7 _8 M. W* t) {# F
; z# k6 J0 W2 l: h4 ?# q& F( I
我真係驚飲奶飲到肚痛~~~
& K( C3 }  _" y) A2 D如果為左打多d飛機而飲奶, 飲奶就飲到肚痛~~
6 V% h$ i: f$ ^# l咁就真係冇人夠你威啦
3 l8 z( y' p' o1 }- O哈哈,最多一日一次,邊有人會一日四-五次嫁,驚唔死得咩= ="
摺吧啦
Originally posted by crap at 2005-4-14 11:19 PM:0 s2 d( V* p) N

0 [$ h' I! ?" x$ m7 \8 Z' O% n) H/ ^4 a. g; V* x1 G  v; T5 Q5 p
係呀..& S6 N% O) x- p
做一日三次郎會傷身嫁......& e! r% v) N  ]5 W5 J. P# V
何況4/5 次....
9 I; W- b. t2 y; [5 O- `所以我想"介"左佢= ="
摺吧啦
Originally posted by crap at 2005-4-14 11:41 PM:
5 X" h" f( _8 P: A: K! o2 f' R# \+ [  V( z
' C& g* m- U/ Y' A( Z" Z+ e0 Y& L
! V* Y$ b5 [! Q! g1 |
當你一日入面好多野做既時候你就無心情打嫁喇..
. l7 k# b7 ~& u: z7 `好似我呢排咁......唉. S# c/ ~. x: Z7 f
就黎會夢遺........
1 Y2 ]5 ]7 o5 p: L" a" M
又會既= ="....
摺吧啦
Originally posted by justtocc at 2005-5-20 03:15 AM:
! d% [! m( I4 |0 |% g& S以前有個同學佢講自己半夜訓緊果陣~% h) \" k: y0 d* l! m% k- O
因為養果兜倉鼠有一隻係咁叫~
% Q3 G" u& h3 O! _# y所以佢一手拿起就掉左落街~% U  x2 z, K0 S/ E: \0 N
住得都好高下~
- ~9 U: m& m* j. |4 W! p8 y你個同學有變態嫁......= ="
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。