<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by TwinsPride at 2005-4-14 11:02 AM:
" I" t1 z9 F: `, Q" h5 ~/ Z* a+ H- d6 V% w
/ ^. h. p7 s2 }9 E6 _" ?3 t
Of course 有feel la...好Hihg ga!!!! W1 J5 q/ @% @) @% G6 Z# b' r" h
冇"選"...好舒服tim....; R4 y. m9 r5 S+ D
有啊...個屎坑比條屎"失"左個去水口...
$ [. L0 C; L, r7 L' j我勁沖廁...搞到滿地屎水..Haha...
' q& h2 Z* p. M" f8 J0 E
滿地屎水= =".....恐怖
摺吧啦
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-14 07:12 PM:
) U8 H$ I  |3 U, u; {; G0 H2 S; w6 U2 K
有冇咁多精射呀 =.=
* L3 _$ d( _& ^- `- C- P" H6 H有,打一次飲幾杯奶= ="
摺吧啦
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-14 07:26 PM:
8 b8 ]+ M. ]& [3 u' X! F
; a# Z4 y2 Y  p, d我真係驚飲奶飲到肚痛~~~
: X$ v5 x# r  o4 c& x; u% \$ Z如果為左打多d飛機而飲奶, 飲奶就飲到肚痛~~* X6 q. p+ N. u! P$ o
咁就真係冇人夠你威啦
# H5 e. e$ m: Q8 J6 w哈哈,最多一日一次,邊有人會一日四-五次嫁,驚唔死得咩= ="
摺吧啦
Originally posted by crap at 2005-4-14 11:19 PM:
( L7 z& V" S/ o( C2 o+ \$ p! T  S7 q$ y2 v/ R
5 K7 L0 K# k, Q) K9 C3 b- r: d
係呀.., n" B7 [: \3 w& a
做一日三次郎會傷身嫁......1 U* R# F" K  @* p
何況4/5 次....
0 e* c- R& P' X" z& f
所以我想"介"左佢= ="
摺吧啦
Originally posted by crap at 2005-4-14 11:41 PM:
$ a% R# a# s# B1 H* X. {, S" R
$ d- J! ^0 T2 U4 u7 m- c; e2 c3 j7 U9 D8 z
& A0 m: o  F+ \& F. P1 T  V
當你一日入面好多野做既時候你就無心情打嫁喇..# n# Q& _! c2 o2 z
好似我呢排咁......唉3 Y4 U5 t$ P* R/ @6 |& F: R! [8 m
就黎會夢遺........
1 e4 ^0 F; a& A& I8 `又會既= ="....
摺吧啦
Originally posted by justtocc at 2005-5-20 03:15 AM:
) D! M6 b" A% S# W以前有個同學佢講自己半夜訓緊果陣~
3 K) B; d" ~4 C- H/ W- @因為養果兜倉鼠有一隻係咁叫~
6 X: R2 |+ d/ z. Z5 O所以佢一手拿起就掉左落街~
2 Q; A" f: f! F; Z3 T住得都好高下~
5 K2 ]; e* s, n' z2 S2 v7 I6 T# y你個同學有變態嫁......= ="
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。