<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by TwinsPride at 2005-4-14 11:02 AM:! c, v7 H' }: [
4 _/ I. C5 p$ r* }

# C& f4 G: n  [5 YOf course 有feel la...好Hihg ga!!!( C5 I  \+ n0 N7 g( Y( u: R
冇"選"...好舒服tim....
' z; L9 g# [- ]$ n0 i6 K" T3 \7 B5 s有啊...個屎坑比條屎"失"左個去水口...
0 i" t2 l0 H" m6 @7 n& g9 ?我勁沖廁...搞到滿地屎水..Haha...
; C: i" f7 h6 n+ w+ _! I3 ^
滿地屎水= =".....恐怖
摺吧啦
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-14 07:12 PM:+ n0 B7 F3 z) p$ U4 W/ \0 i* \
: a8 H' v8 y1 B4 e
有冇咁多精射呀 =.=
8 V) |" r. j5 U9 x9 Z, e
有,打一次飲幾杯奶= ="
摺吧啦
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-14 07:26 PM:
9 ]/ h, M. O5 I6 @( j" X, y4 a! {. e5 @% B2 \6 l+ @( g
我真係驚飲奶飲到肚痛~~~
7 ^/ c* |. n7 [! {. H, Y' h8 Q如果為左打多d飛機而飲奶, 飲奶就飲到肚痛~~9 k, n, n; s9 n  L
咁就真係冇人夠你威啦
, l8 s! X0 X; X. H* \! Y
哈哈,最多一日一次,邊有人會一日四-五次嫁,驚唔死得咩= ="
摺吧啦
Originally posted by crap at 2005-4-14 11:19 PM:
' H1 A# q3 e0 ]+ g- e3 A4 \( ]1 o/ ?4 F8 K2 o8 G4 b1 p
% `! C3 A" R0 O% J
係呀..
' }3 F3 t9 x/ ^' F1 }2 U. g做一日三次郎會傷身嫁......- }$ L1 d" a; i% |+ o9 U! t0 v2 z
何況4/5 次....
( y9 ]5 e, X9 S" c
所以我想"介"左佢= ="
摺吧啦
Originally posted by crap at 2005-4-14 11:41 PM:# g, T" s, _3 k4 c
7 T2 D9 O1 R* M

$ r. N" n$ r0 p& K, Z2 b1 x3 t7 W; @* u% g3 Z) ^
當你一日入面好多野做既時候你就無心情打嫁喇.., G8 n4 v& x3 Q3 f; f# [& A( e
好似我呢排咁......唉4 k+ n, B$ r( _! J+ i
就黎會夢遺........
6 a5 \- D6 e' _  Q又會既= ="....
摺吧啦
Originally posted by justtocc at 2005-5-20 03:15 AM:: [3 ]' n" P1 Y1 ]; T9 G4 E
以前有個同學佢講自己半夜訓緊果陣~6 m  \* w/ }7 m7 s" @; I2 p
因為養果兜倉鼠有一隻係咁叫~
$ T$ P2 k5 n; `" I2 M9 a所以佢一手拿起就掉左落街~& g- t, |  M$ s+ |" I) k
住得都好高下~
2 r+ _; J2 Q$ b  L# K6 b" n$ Z
你個同學有變態嫁......= ="
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。