<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 07:03 PM:! u/ `% o2 g5 G. L3 C
邊個夠我怪><" ...
- H! k! S4 \( o4 Z! N+ H  x" u
一日唔沖涼我都想死~~~: _) g  C0 H. y+ g" Z5 L7 |
你2個禮拜冇沖涼~~~  x( s) f6 H# }6 w
唔辛苦咩??? =.=
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 07:13 PM:
3 u  l( S! l7 e6 [5 H我試過打麻雀連打72個鍾未訓過,打到我同d朋友最後差d精神分裂
; x4 Q: \. |; K7 B% J  Q72個鐘.........5 J. I8 H& j9 U+ b# v
你係咪人黎o架??? =.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 09:11 PM:3 k! U+ ^- X% H3 I( Z6 u
$ Q4 K5 q. x+ `. v& q
我地打到叫人幫我地買參茶,力保健,紅牛........
. Q: w( \+ ~) Y1 U. w你累喇咩......保力達蠻牛........
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-13 09:29 PM:
# k$ h$ o4 k' w1 T% L+ X' a& p
! S' J0 _& [$ W  b! L我都唔G係為左D咩,果陣時我只係覺得自己係一部麻雀機械人
) n8 |( ^& ?! j9 G咁樣o既生活唔係咁好~~~
$ R+ X9 n# z! G( W$ k3 y要小心d自己身體~~~
. Y4 a1 H- L5 S; h3 U( n如果病左就唔好啦
Originally posted by easonwing at 2005-4-14 07:11 PM:0 F. ~1 n/ _0 y4 L! \9 l$ B1 k$ H
有無高手一日打飛機多過5次??
! K# ?8 S. u2 ~: t! B9 x
有冇咁多精射呀 =.=
Originally posted by abc123aa at 2005-4-14 07:20 PM:7 p1 m& y4 K% f+ j4 ~; B  w0 h
( @' p3 A) O6 ~4 H9 c% H7 ]% g
有,打一次飲幾杯奶= ="
( q& ]' k- p3 Q- @6 i
我真係驚飲奶飲到肚痛~~~% T$ D& K' F: Z4 ~' l% G* @5 y  h
如果為左打多d飛機而飲奶, 飲奶就飲到肚痛~~  A5 |4 Y" ^' p, B8 f! x9 g9 t
咁就真係冇人夠你威啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。