<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by TwinsPride at 2005-4-14 11:02 AM:) L0 y" T7 s0 r6 A
5 F" t& Q+ A, U8 p
6 [8 E# E6 w. n! q* O1 {
Of course 有feel la...好Hihg ga!!!
& P- U( n7 ^& [3 a冇"選"...好舒服tim....: Y( R; \/ ?/ `: x$ ?! l
有啊...個屎坑比條屎"失"左個去水口...( F: @, C; W, g7 j$ D+ j
我勁沖廁...搞到滿地屎水..Haha...
8 x2 j+ n& G- D- d5 z3 ?  |
滿地屎水= =".....恐怖
摺吧啦
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-14 07:12 PM:% J: _! g1 X- [6 K8 A$ q( P
; K! m3 Z7 Q: d0 F# E% K' C
有冇咁多精射呀 =.=
, i% V- A0 s. g
有,打一次飲幾杯奶= ="
摺吧啦
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-14 07:26 PM:
3 ]+ Y  h% d- C7 r, u9 m: A6 Z; S$ B( u! y8 {$ l5 Q) e; c: s7 M
我真係驚飲奶飲到肚痛~~~
& n9 O: j7 |( E% X6 J, p. z- m9 t如果為左打多d飛機而飲奶, 飲奶就飲到肚痛~~( V6 ?3 }9 p, n; x1 Y# z
咁就真係冇人夠你威啦
) B& G, o9 |4 G7 i. L2 o
哈哈,最多一日一次,邊有人會一日四-五次嫁,驚唔死得咩= ="
摺吧啦
Originally posted by crap at 2005-4-14 11:19 PM:
. i6 P' `& h6 y4 s* D( Y; h) y6 F) l

, t! _5 |+ V5 B$ x2 c8 ?- Z係呀..0 B$ z' c3 {& p4 O$ v  c7 H
做一日三次郎會傷身嫁......7 _/ ?* h! `" L. Y: g  I3 O# M
何況4/5 次....
3 H3 Y1 }% d4 D1 |
所以我想"介"左佢= ="
摺吧啦
Originally posted by crap at 2005-4-14 11:41 PM:4 Z% z% I# Q4 o" \! j7 U6 h

6 [- s$ F0 ]4 t* z& I
& W6 I" ^) W5 U9 j% c$ J/ ?
8 E& o. d% [$ L2 [2 N4 t當你一日入面好多野做既時候你就無心情打嫁喇..
9 o$ d# K8 C, u! h3 V好似我呢排咁......唉2 X3 E7 Q. l7 o3 S
就黎會夢遺........
7 ^) `: ^4 }7 @) `4 q0 Q, w
又會既= ="....
摺吧啦
Originally posted by justtocc at 2005-5-20 03:15 AM:
( l0 b* V$ Y, j以前有個同學佢講自己半夜訓緊果陣~2 N8 n# m6 |# j1 V& S8 ~
因為養果兜倉鼠有一隻係咁叫~( L7 k; Z4 l) @5 l1 L! X1 X0 j
所以佢一手拿起就掉左落街~* F& S8 i- F' m: h
住得都好高下~
. u) W) A# O) _' ^  z你個同學有變態嫁......= ="
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [遊戲] 邊個夠我威?! [樂+][積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。