<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【正經嘢】有無諗過鐘唔鐘意香港呀?[樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2005-4-13 07:50 PM:
* d  N9 |9 C; A; X: @
; s8 i8 W  n- x. j不過SARS過後大家嘅衛生意識好似好左
. i0 ^4 o( ?$ s7 o4 G
; t2 c/ x! W/ M: C8 l1 [0 D
對自己就係,但對人對公眾係一樣咁差。
我好憎添..仲~
- ^7 q; _7 x/ @0 N; O  {政府...我唔理既~唔講~
: q; n$ `+ v+ }9 z5 ]  ]但hk d人就差到死~ (當然..唔係全部~ 雖然我都唔係好好...)8 d5 D/ j( k- I; ?8 N+ Z7 Q! q
句句+粗口已經難頂...d老野又唔衛生5 l8 h: V: z5 u5 D/ j% w# |( S
香港d禮儀(禮貌)又差~(比起日本...我覺得中國(hk)真係...唉)(sry..本人喜歡日本文化..so)' I1 q* W" ?  `9 k8 s2 x
人格方面....我諗大家都知啦嗨' p# ?' [: E4 a+ Q. [& ]
又冇公德心
' w" V) T: g4 Q0 t0 i1 a' ~
4 f9 t7 Z% D2 m咁當然...hk又唔係完全差晒既~至少治安方面比外國好好多~
Originally posted by Miz at 2005-4-13 08:06 PM:
6 E( F2 j( F* \" B6 R5 N我好憎添..仲~- F# l; D( f6 D4 n6 C
政府...我唔理既~ ...
% r6 [, k" T( `; J3 i9 A$ e4 G" D好應同,d後生既係條街度扮晒野咁,好似全世界都要驚佢咁~~"
摺吧啦
Originally posted by Miz at 2005-4-13 08:06 PM:
( t- T% R  }! |! a( e  L我好憎添..仲~
9 L' l9 n- t# j. e政府...我唔理既~ ...
" s3 w& s- p2 C: ]* b$ N; t係囉~~~2 _' a" B5 x& k5 C6 \
我都好唔鍾意d老人家成日同街吐痰~~~' e- R& f$ L' A: l) m8 h) R+ z" g
搞到香港衛生差晒 =.=
Originally posted by 傑傑 at 2005-4-13 08:04 PM:7 l4 y; P3 H% v5 f+ W1 t
2 y. e  i2 i: J$ r0 r* o* d& R8 L

6 l/ f/ a$ E" l. o/ h$ {! u4 V對自己就係,但對人對公眾係一樣咁差。
+ @8 |+ M' {  V" I9 P. S) }
一dd啦,起碼而家有人感冒用口罩先
Originally posted by Miz at 2005-4-13 08:06 PM:3 L) L* t6 E+ ~/ f
我好憎添..仲~
6 Q1 U' A4 N( A' [6 _政府...我唔理既~ ...
7 o% p6 `; F- }! B唔緊要,你有權表達你嘅意見。
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:09 PM:
2 D# r+ n; ~+ I6 B: }. O* t) `  c5 o8 L
係囉~~~. X4 M& ]# X( }; P
我都好唔鍾意d老人家成日同街吐痰~~~6 c9 a. H' b( _7 Y5 Y
搞到香港衛生差晒 =.=
) s7 N/ J3 S0 w! @& p  z' K
無計,嗰d老到教唔番,你唯有等佢死,最緊要教好下一代唔好學
咁世上又冇一個地方係完全冇缺點既~~空氣差都有一部分係由珠江吹過黎者(好似)$ {8 w* g5 `7 Y2 M$ C; l, w* I
我都係冇咩去過外國......所以唔知外國有咩好~~
# p6 U% S9 R$ J/ K& x而香港我就最唔鍾意o的人成日爆粗,同埋浪費食物果o的啦~~
& j+ K% p1 z# V所以大致上我都幾鍾意香港的~~
0___o.......
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-13 08:32 PM:
2 R  g% \. q8 x# w6 }2 j' I咁世上又冇一個地方係完全冇缺點既~~空 ...
7 a9 S5 G) m# |
外國人一樣ff聲,本地文化,我反而覺得親切
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-13 08:32 PM:
6 D, ]5 q6 L) V0 w$ |# D咁世上又冇一個地方係完全冇缺點既~~空 ...
! o+ D+ e4 C* n1 n5 e: W0 ?; Q
爆粗情況又真係多左d,我覺得你真係好嬲果時先好爆粗囉~,好過你係唔係都講~~"
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【正經嘢】有無諗過鐘唔鐘意香港呀?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。