<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【正經嘢】有無諗過鐘唔鐘意香港呀?[樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 08:35 PM:4 B3 y: C5 K( R. H
7 o1 P: Q& `( G
爆粗情況又真係多左d,我覺得你真係好嬲果時先好爆粗囉~,好過你係唔係都講~~"
. ~& ^# `' ~0 X% J- d
但係有d人要靠講粗口黎同人溝通~~~% k$ w# f/ w* W' _3 I- I
至少我有d同學係咁 =.=5 [* V2 a: d$ i2 Y8 j) m2 y
不過我都好同意你o既講法^^"
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:39 PM:
  F( E( Q) G. ~( B' `" |* v2 ^7 {* s! F0 f: g
但係有d人要靠講粗口黎同人溝通~~~- z: s& R  q3 \" H
至少我有d同學係咁 =.=  c' R9 T- O% w* s; k
不過我都好同意你o既講法^^"
2 U& L- x5 k5 Y: `/ ?' f其實呢……好多鬼佬爛口過中國人ga…不過呢…可能你哋見得少囉…(驚人鬧)
Originally posted by toro at 2005-4-13 08:45 PM:/ F" X( q2 _9 [/ ?- z( n5 i
/ E  n+ S( R+ u6 s3 k
其實呢……好多鬼佬爛口過中國人ga…不過呢…可能你哋見得少囉…(驚人鬧)
9 T  A  y5 e9 A5 P( a( D! g. [9 h1 {5 ]呢層就真係唔清楚囉 =.=
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:39 PM:# m! Y: j+ {: |9 ?
* }6 s+ ]/ z! l/ g( B
但係有d人要靠講粗口黎同人溝通~~~
3 Y' ~; H% C" H" [至少我有d同學係咁 =.=
6 T2 \" p/ B, c' l! A5 U不過我都好同意你o既講法^^"
8 t- F) ?6 E6 _0 a9 |
有d人係唔係都會加個粗口落去加強語氣~~"
摺吧啦
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:46 PM:& {" q' k! d4 Y) X/ K
: x( G8 _3 E2 q) P
呢層就真係唔清楚囉 =.=
* L" i# Y9 ~: |6 T! N
我呢d見識少既咪係囉^^"
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 08:47 PM:
3 q) }* p& Q1 |, q* P3 i
0 G+ U+ {: b( ]6 q) z  u( U我呢d見識少既咪係囉^^"
4 g! u7 @% `! A9 _9 h: h6 D$ m唔好咁講,不過我响鋪到係比鬼用粗口炳多過中國人,同埋其實佢地都講得幾「不經意」(特別係美國人)
爆粗最嚴重係o的丫伯果o的=="一名幾個粗口.....好反感...
2 a) l, X7 v0 s, J3 U我係屋企唔會講粗口.因為全家都唔會講嘛......7 U0 G- N4 P2 y2 D1 J
出到去有時都會講下既.....不過都係講笑咁講~
0___o.......
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-13 08:52 PM:
( i* B' g7 v; H+ ]7 A爆粗最嚴重係o的丫伯果o的==&quo ...
; k$ k. S' p) c" H+ I+ a& K. U我係屋企有時都會講,so經常比老母"少"= ="
摺吧啦
Originally posted by toro at 2005-4-13 08:51 PM:
- s* s8 o, [) t" W' x# h; o
! _' R" l+ H5 @# U8 V唔好咁講,不過我响鋪到係比鬼用粗口炳多過中國人,同埋其實佢地都講得幾「不經意」(特別係美國人)
) B8 R& m5 `. U& \4 o: L* ^* i4 c8 G我未聽過鬼佬用粗口鬧人= ="
摺吧啦
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-13 08:52 PM:, ?9 P: O2 K, f# o
爆粗最嚴重係o的丫伯果o的==&quo ...
  l" H; k  |1 ?; w我都係^^"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【正經嘢】有無諗過鐘唔鐘意香港呀?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。