<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【正經嘢】有無諗過鐘唔鐘意香港呀?[樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-4-13 07:28 PM:2 J( X" m1 A; V/ ~. s
* j, x7 L( o2 G2 l- ~8 A

/ b2 y- r6 p+ l. D$ a我都係....3 l/ h3 P- N! v  w1 v* G" v
我亦最怕唔認自己係中國人既香港人...
仲有嗰d香港口音,又鐘意講嘢夾雜英文單詞,「對住唐人講番話,對住西人口啞啞」都唔鐘意(竹星例外)
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 09:17 PM:/ ^' K# C; {0 @8 m1 O, `4 F
真係想吸下外國d空氣= ="
( i5 E) D6 L6 L
- l2 F3 `% f& l* D2 `+ Q0 d
好臭嫁....) F, I- `7 }" L, d  `" N
我響澳洲.. 勁多人響街痾尿............................
Originally posted by crap at 2005-4-13 07:34 PM:
, z8 Z% E: `! o2 Y3 B3 P. X# @8 P6 u( D- T& L  E* n& v1 `# o; T
/ ?: X$ y( X- C, b( S% p
好臭嫁..... r2 p7 j# q+ u' k# y
我響澳洲.. 勁多人響街痾尿............................
  }# C7 q) a, z. w( ?3 M; U
哈哈哈…鬼佬?
Originally posted by toro at 2005-4-13 09:32 PM:# Y. {- X+ e4 v9 J2 t- v
仲有嗰d香港口音,又鐘意講嘢夾雜英文單詞,「對住唐人講番話,對住西人口啞啞」都唔鐘意(竹星例外)
* X. s" R4 r3 z6 J0 t; ^
2 q7 y+ w4 V1 m( t6 F全中!
$ Z* ^) h# x  s真係有料既人係唔會咁做...
. j9 J: f/ b4 N9 l6 G8 N3 R除非一時諗唔到中文$ A5 d- e# r2 q# F1 Q/ E
咁先係好既溝通技巧
Originally posted by toro at 2005-4-13 09:35 PM:
0 p6 M) M* o) O7 h, y- T. w4 C- R, C" s8 L0 ~; {9 N
哈哈哈…鬼佬?
- {. b) \8 M. X/ S
; P7 o+ E: w8 n2 J) f$ K係呀.....3 U  W& P" u& l
傻既, 醉既, 癲既, 露宿既...5 \! ?* \- G8 J- [7 \7 l
咩都有...3 F0 D$ @7 P- q! |$ @$ S
$ s) ?2 y' G7 z* P

1 ?4 e. U4 Q* K6 \7 G  @要走下一場....
% w2 z: Z( R* z0 ^9 H$ Z+ |2 r轉頭見...
Originally posted by crap at 2005-4-13 07:34 PM:
7 I5 S" j# w8 j
/ F5 C8 X6 ?# k8 h& L0 Q: P
4 n# M: W! }+ r好臭嫁....
8 c0 k6 x' [9 m我響澳洲.. 勁多人響街痾尿............................
/ \" Y8 S/ ^2 K唔係啩= ="
摺吧啦
不喜歡,香港實在太污糟。
: _+ `. X& b# ]. ?* I令我最難忍受既係到現在還有人周街吐痰。
Originally posted by 傑傑 at 2005-4-13 07:46 PM:
# G. R* Y, m& k# p1 X( ?2 ?# F: W* Y不喜歡,香港實在太污糟。
. {" i. S/ k! z" S+ B+ D3 X) x令我最難忍受既係到現在還有人周街吐痰。
( ]5 Q+ y) X& F. J係囉,好白痴囉= ="沙士果時有d人只係識鬧政府,其實佢地自己搞到自己咁嫁咋~~"
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 07:47 PM:# e$ R+ T) d9 P0 O3 ?

5 a3 a3 p) M6 q: |係囉,好白痴囉= ="沙士果時有d人只係識鬧政府,其實佢地自己搞到自己咁嫁咋~~"
) ?. h/ E( F, ]7 L0 s; q不過SARS過後大家嘅衛生意識好似好左
Originally posted by toro at 2005-4-13 07:50 PM:8 k4 i7 |' Q3 V* D
, k3 G) H) j) K0 l: ]7 \) f0 b( E- k
不過SARS過後大家嘅衛生意識好似好左
/ b" i$ O4 ]! b3 u$ a& v& Z
梗係啦,我阿媽沙士之後洗衫都會用消毒藥水,以前唔會= ="
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【正經嘢】有無諗過鐘唔鐘意香港呀?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。