<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【正經嘢】有無諗過鐘唔鐘意香港呀?[樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2005-4-13 07:50 PM:
2 @9 o2 F/ P7 i7 O" V! L9 D  l; R; P9 v2 w+ V5 A
不過SARS過後大家嘅衛生意識好似好左
! Z8 y  T2 K, U

) U# B+ J2 t* q# i) D8 J( g; c對自己就係,但對人對公眾係一樣咁差。
我好憎添..仲~$ K4 ~4 I- V2 r7 H; M$ S1 b; s
政府...我唔理既~唔講~
2 P! G' b& w, `) G! s9 y4 O但hk d人就差到死~ (當然..唔係全部~ 雖然我都唔係好好...)3 B' D5 ]6 R' U1 W) V) }
句句+粗口已經難頂...d老野又唔衛生0 t8 Q! f  E5 p( X, t
香港d禮儀(禮貌)又差~(比起日本...我覺得中國(hk)真係...唉)(sry..本人喜歡日本文化..so)0 Z9 D/ R) g. X; \
人格方面....我諗大家都知啦嗨
- I0 v& _/ g8 P0 J, X又冇公德心2 h4 R, h5 T! D& R
5 c( g: }0 `) r. u) q
咁當然...hk又唔係完全差晒既~至少治安方面比外國好好多~
Originally posted by Miz at 2005-4-13 08:06 PM:
8 Y. }; s0 I$ r" _0 x; H我好憎添..仲~
- x/ F0 ~8 b, V# S+ A2 X7 ]% S1 L政府...我唔理既~ ...
- n. {( \( w! z6 P+ Z* j9 m好應同,d後生既係條街度扮晒野咁,好似全世界都要驚佢咁~~"
摺吧啦
Originally posted by Miz at 2005-4-13 08:06 PM:0 N! U: N4 X( ~* q
我好憎添..仲~
  P( ^0 M1 Q* ]+ b8 ~2 R* Q政府...我唔理既~ ...
9 x+ G6 _9 u, S! ]% @3 K( b, j
係囉~~~" }. U; w' y  b4 m: S$ V
我都好唔鍾意d老人家成日同街吐痰~~~
, I, _  `% n# ?6 `( v搞到香港衛生差晒 =.=
Originally posted by 傑傑 at 2005-4-13 08:04 PM:" l7 H% \6 p+ N1 d: [/ D) i- C$ o

4 z( k- }1 O4 X" S. I0 |6 x0 S) E! q/ o/ S+ M3 [
對自己就係,但對人對公眾係一樣咁差。
2 b' g) R: E8 ?
一dd啦,起碼而家有人感冒用口罩先
Originally posted by Miz at 2005-4-13 08:06 PM:4 F( O- d8 C2 Y, q2 ^
我好憎添..仲~) D7 s% V" y4 Z$ M
政府...我唔理既~ ...
* L# Z/ J& d' S, L! y唔緊要,你有權表達你嘅意見。
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:09 PM:- L) o5 Z) W: A( @3 T

- Y. b& D" k8 f2 L係囉~~~$ A5 ?7 B4 O' `' \% i; ?
我都好唔鍾意d老人家成日同街吐痰~~~; U8 |: E+ k2 _6 a6 j8 Q
搞到香港衛生差晒 =.=
; X) a# }' W. r) V
無計,嗰d老到教唔番,你唯有等佢死,最緊要教好下一代唔好學
咁世上又冇一個地方係完全冇缺點既~~空氣差都有一部分係由珠江吹過黎者(好似)
0 D( L6 Y3 n- s4 _9 Y2 F) R我都係冇咩去過外國......所以唔知外國有咩好~~* _+ |1 B) K# {6 M0 d- L$ R2 k2 \  ?
而香港我就最唔鍾意o的人成日爆粗,同埋浪費食物果o的啦~~8 A" A8 h# M8 s& a
所以大致上我都幾鍾意香港的~~
0___o.......
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-13 08:32 PM:& S" y( l4 s! o
咁世上又冇一個地方係完全冇缺點既~~空 ...
* c# s. F8 x9 [* c: |, {0 T/ M4 k
外國人一樣ff聲,本地文化,我反而覺得親切
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-13 08:32 PM:6 c8 B! E$ a- @3 T. O; D4 s/ C+ U4 Y
咁世上又冇一個地方係完全冇缺點既~~空 ...
% P# I4 Y3 W% q4 h) |7 |- o9 f8 {爆粗情況又真係多左d,我覺得你真係好嬲果時先好爆粗囉~,好過你係唔係都講~~"
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【正經嘢】有無諗過鐘唔鐘意香港呀?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。