<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【正經嘢】有無諗過鐘唔鐘意香港呀?[樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 08:35 PM:
" w- L4 V1 z- D& j( G4 F) q2 j' a8 P" R: @# _" ]. I4 P! l
爆粗情況又真係多左d,我覺得你真係好嬲果時先好爆粗囉~,好過你係唔係都講~~"
. b, a7 H& ^, }5 M  I8 J1 A6 J但係有d人要靠講粗口黎同人溝通~~~
' w9 r" l6 V( F至少我有d同學係咁 =.=% \" h# ]+ ]2 ^
不過我都好同意你o既講法^^"
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:39 PM:' I3 ~6 _- _& W% i& Y/ g

$ f0 ?* Z' F5 E; d但係有d人要靠講粗口黎同人溝通~~~
  J( B- i! j9 h4 G2 L5 n至少我有d同學係咁 =.=
5 ], ^. {. J8 }不過我都好同意你o既講法^^"
: m$ {1 h* D' E6 |3 u* F  F4 ?/ e其實呢……好多鬼佬爛口過中國人ga…不過呢…可能你哋見得少囉…(驚人鬧)
Originally posted by toro at 2005-4-13 08:45 PM:8 h2 P- h0 D: m' `

5 w! s$ o) F6 ?) `* p: m: X0 Z其實呢……好多鬼佬爛口過中國人ga…不過呢…可能你哋見得少囉…(驚人鬧)
) v* _: j% O3 h% n. X2 u
呢層就真係唔清楚囉 =.=
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:39 PM:
. a4 \( g+ z( m- h0 o7 I( k. L( e; ~" ^$ x- w+ S
但係有d人要靠講粗口黎同人溝通~~~
( X3 g& Z2 c, t8 K4 {& |" q/ j至少我有d同學係咁 =.=
; o6 Y  p) z8 V/ O, t) ?0 G不過我都好同意你o既講法^^"
$ w6 r, O% O9 N/ t9 C1 T" R3 D2 e有d人係唔係都會加個粗口落去加強語氣~~"
摺吧啦
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:46 PM:( w# @3 E: K0 {1 w  s+ q9 M7 o

' `6 r: _! `. b7 }呢層就真係唔清楚囉 =.=
5 @1 W9 h  ^( Y: ]/ _/ Z我呢d見識少既咪係囉^^"
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 08:47 PM:
* t/ _; ~" `  p# C8 d1 q* p
7 L* P( y: `" G7 \6 s我呢d見識少既咪係囉^^"
( `9 h' @( N+ N4 x
唔好咁講,不過我响鋪到係比鬼用粗口炳多過中國人,同埋其實佢地都講得幾「不經意」(特別係美國人)
爆粗最嚴重係o的丫伯果o的=="一名幾個粗口.....好反感..., _. b* y8 \; I
我係屋企唔會講粗口.因為全家都唔會講嘛......
) s5 }3 x; o1 @# s) E* {出到去有時都會講下既.....不過都係講笑咁講~
0___o.......
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-13 08:52 PM:
3 a2 g2 S. g2 y& `; O; I2 k爆粗最嚴重係o的丫伯果o的==&quo ...
# u' _" ]8 G% P/ w  l我係屋企有時都會講,so經常比老母"少"= ="
摺吧啦
Originally posted by toro at 2005-4-13 08:51 PM:8 p+ j0 k# m9 q" M$ ]5 ]

' l# V6 i' J1 Y0 O& X/ |4 }唔好咁講,不過我响鋪到係比鬼用粗口炳多過中國人,同埋其實佢地都講得幾「不經意」(特別係美國人)
; d) w+ E+ q7 R9 c3 _, k我未聽過鬼佬用粗口鬧人= ="
摺吧啦
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-13 08:52 PM:4 ?$ J( {' c7 c/ \
爆粗最嚴重係o的丫伯果o的==&quo ...
4 H$ \' r: J' i0 U/ U) a, I: G
我都係^^"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【正經嘢】有無諗過鐘唔鐘意香港呀?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。