<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【正經嘢】有無諗過鐘唔鐘意香港呀?[樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-4-13 07:28 PM:
+ ?9 _- K0 K2 ^& j( W8 @8 T5 W9 i' n

! J* r3 j2 D% F- j我都係....4 D& D" c4 y2 l) ]  T, X
我亦最怕唔認自己係中國人既香港人...
仲有嗰d香港口音,又鐘意講嘢夾雜英文單詞,「對住唐人講番話,對住西人口啞啞」都唔鐘意(竹星例外)
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 09:17 PM:- e' e2 g9 f  A$ v
真係想吸下外國d空氣= ="
0 a- b2 J' P4 g" ?
0 f  N; R4 a2 e9 c- w4 P
好臭嫁....; f( a/ o" y, D8 e/ l/ }2 r
我響澳洲.. 勁多人響街痾尿............................
Originally posted by crap at 2005-4-13 07:34 PM:6 E  d8 _; b* c5 R8 `  x0 o3 {1 _
$ C/ R! G* C) ]. N

* v8 C& W$ |+ t1 ?3 ?# |好臭嫁....  q+ O7 X' {$ o
我響澳洲.. 勁多人響街痾尿............................
# ?$ V( L$ ~6 X# F- {4 n哈哈哈…鬼佬?
Originally posted by toro at 2005-4-13 09:32 PM:) I9 c. Y; J5 Y
仲有嗰d香港口音,又鐘意講嘢夾雜英文單詞,「對住唐人講番話,對住西人口啞啞」都唔鐘意(竹星例外)
+ v, }4 n3 n3 s. J& S! {
! }' W- @' g; e* S6 u3 V
全中!
! n6 Z0 d+ P& X1 p0 A真係有料既人係唔會咁做...
. ^( U4 h6 X1 T7 ]5 j& ^/ I除非一時諗唔到中文9 z& J) t& ^; T5 Y* H6 G
咁先係好既溝通技巧
Originally posted by toro at 2005-4-13 09:35 PM:5 k2 {2 H9 X1 \  \! I
' j( X+ x  q; [' ^/ Z/ o8 ^
哈哈哈…鬼佬?
) l* T! l' O% ]/ v. h. y' v$ B% r" m0 c: J. G
係呀.....- O5 T* R+ G; w: n9 O' `
傻既, 醉既, 癲既, 露宿既...2 m* K+ z4 n- Q9 R# D- x. X
咩都有..." R' Z  c, |( `4 b* V0 Y5 D
! @8 N* O( u! w" h% B/ u

6 i: E7 j8 @1 e3 p; Z: z/ I要走下一場....! t3 o% Q  w- T; z
轉頭見...
Originally posted by crap at 2005-4-13 07:34 PM:
  j9 ?% v* H3 ]' T( _! p8 |6 y& R+ {/ ~( R

- a2 P( ?" ]3 Z2 B# M好臭嫁....- w1 Q' Q) v* ]9 w
) T' ]" W& @/ R唔係啩= ="
摺吧啦
不喜歡,香港實在太污糟。* w. Y* A* |" r% ^4 W. R! d
令我最難忍受既係到現在還有人周街吐痰。
Originally posted by 傑傑 at 2005-4-13 07:46 PM:2 ^4 G2 q8 {$ A: s) B# C
不喜歡,香港實在太污糟。
- A$ @4 e9 ~+ l0 D+ P令我最難忍受既係到現在還有人周街吐痰。
5 v1 |' J, e3 n& x
係囉,好白痴囉= ="沙士果時有d人只係識鬧政府,其實佢地自己搞到自己咁嫁咋~~"
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 07:47 PM:
/ j1 E3 s3 A( B/ O9 M1 C
  T. D$ Q6 Y: h0 H8 D: X1 m係囉,好白痴囉= ="沙士果時有d人只係識鬧政府,其實佢地自己搞到自己咁嫁咋~~"
6 g# h9 o+ d- p1 X$ U/ }) {( Y不過SARS過後大家嘅衛生意識好似好左
Originally posted by toro at 2005-4-13 07:50 PM:
3 U$ e6 R) x: O' M. b1 `% A6 u. f/ V6 t
不過SARS過後大家嘅衛生意識好似好左
/ @9 |2 ^4 x. n( X- r) g; L& l( v9 q梗係啦,我阿媽沙士之後洗衫都會用消毒藥水,以前唔會= ="
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【正經嘢】有無諗過鐘唔鐘意香港呀?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。