<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【正經嘢】有無諗過鐘唔鐘意香港呀?[樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2005-4-13 07:50 PM:
/ O& p) G1 @9 \& W9 r2 o6 o3 ]/ k/ c* c3 e4 t" H7 _$ y# c1 x7 Y
不過SARS過後大家嘅衛生意識好似好左
, p9 p( u* W) t/ W8 ~7 c; P5 J5 U3 h* K+ U' k
對自己就係,但對人對公眾係一樣咁差。
我好憎添..仲~
1 r  k5 r8 ~% D0 n政府...我唔理既~唔講~- k7 ]) X! F( n. A3 D4 P3 [8 }
但hk d人就差到死~ (當然..唔係全部~ 雖然我都唔係好好...)3 |! k: }4 O  e6 z+ u$ d- L4 l
句句+粗口已經難頂...d老野又唔衛生
7 p& ~) y5 e4 ~- ^" v" Y2 _( W香港d禮儀(禮貌)又差~(比起日本...我覺得中國(hk)真係...唉)(sry..本人喜歡日本文化..so). t3 y, e; s3 b  a% g
人格方面....我諗大家都知啦嗨8 h# K+ _2 Z- z  B+ S
又冇公德心
' }/ E# S- J3 G, u2 R% Y8 z# M1 ^" r! b6 m- |4 T1 F' E* I+ O
咁當然...hk又唔係完全差晒既~至少治安方面比外國好好多~
Originally posted by Miz at 2005-4-13 08:06 PM:3 d9 A& s1 D+ |+ G- L7 O3 u  s* ^
我好憎添..仲~
& g$ ^+ L9 F: W4 R/ w# A( j) R政府...我唔理既~ ...
) G6 @/ k* l% H7 X好應同,d後生既係條街度扮晒野咁,好似全世界都要驚佢咁~~"
摺吧啦
Originally posted by Miz at 2005-4-13 08:06 PM:: }, \/ \- d" |; }" J2 x) K
我好憎添..仲~
/ H6 M2 I2 L' {/ d! E3 G6 ~- {, |$ [政府...我唔理既~ ...
6 @4 a% \. B( m( M+ |
係囉~~~: `" ?6 |, `; d5 U5 d. k
我都好唔鍾意d老人家成日同街吐痰~~~
2 k9 [. u- S8 x/ d. `9 H  ]& ?搞到香港衛生差晒 =.=
Originally posted by 傑傑 at 2005-4-13 08:04 PM:2 e" @$ J8 R. j. a8 N9 A
. z' `: U3 l% M; _4 A! I

" @3 t/ }2 t1 r5 v+ N對自己就係,但對人對公眾係一樣咁差。
  @6 s& W" f& w6 e一dd啦,起碼而家有人感冒用口罩先
Originally posted by Miz at 2005-4-13 08:06 PM:
) E. m# y& |) P  N& |我好憎添..仲~5 ^. X: e/ `. x) @$ l' V+ v7 K+ t
政府...我唔理既~ ...
- ^7 S( K- b3 h" K; a* ~唔緊要,你有權表達你嘅意見。
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:09 PM:% V3 }  B+ x+ ?2 M: i
# M# D/ |3 m7 G2 K( A" ?( [' G
係囉~~~  J- V; J4 v3 p# O5 K# z* n
我都好唔鍾意d老人家成日同街吐痰~~~5 c4 [& B8 r8 T( K" Y* B5 _
搞到香港衛生差晒 =.=
% l1 |' H+ C# }: `無計,嗰d老到教唔番,你唯有等佢死,最緊要教好下一代唔好學
咁世上又冇一個地方係完全冇缺點既~~空氣差都有一部分係由珠江吹過黎者(好似)& G! s/ b7 Z$ j1 E
我都係冇咩去過外國......所以唔知外國有咩好~~$ F2 q' H' k$ g1 |& U
而香港我就最唔鍾意o的人成日爆粗,同埋浪費食物果o的啦~~4 F! B5 X1 m* g
所以大致上我都幾鍾意香港的~~
0___o.......
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-13 08:32 PM:8 {- l5 Y: E. l$ ~
咁世上又冇一個地方係完全冇缺點既~~空 ...
4 U9 @8 J8 H0 p7 ~, L3 Y+ K" Q
外國人一樣ff聲,本地文化,我反而覺得親切
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-13 08:32 PM:
3 Q3 }2 l$ y% k3 H- I咁世上又冇一個地方係完全冇缺點既~~空 ...
+ C1 |. M" ^9 P. l% S/ H爆粗情況又真係多左d,我覺得你真係好嬲果時先好爆粗囉~,好過你係唔係都講~~"
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【正經嘢】有無諗過鐘唔鐘意香港呀?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。