<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【正經嘢】有無諗過鐘唔鐘意香港呀?[樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 08:35 PM:+ R& k3 \! i8 a! u/ I$ {
6 [* ]1 N! b9 ?1 B4 F! _& Q$ B
爆粗情況又真係多左d,我覺得你真係好嬲果時先好爆粗囉~,好過你係唔係都講~~"
! ~- l" P( F* {0 f4 d
但係有d人要靠講粗口黎同人溝通~~~9 ?6 i4 j- P' C+ V! p7 I
至少我有d同學係咁 =.=+ F' K$ X2 O" j+ @
不過我都好同意你o既講法^^"
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:39 PM:
4 m4 x1 x' i. S# H$ ^: q, `  o8 w0 `& t9 x) D0 c  F# e# t5 Z
但係有d人要靠講粗口黎同人溝通~~~9 B8 `/ [: O, E& @: ]
至少我有d同學係咁 =.=# T$ l  Q; W/ t
) N: `* |3 E+ C% f6 [其實呢……好多鬼佬爛口過中國人ga…不過呢…可能你哋見得少囉…(驚人鬧)
Originally posted by toro at 2005-4-13 08:45 PM:
3 Q$ F4 b) i" f( ~6 ^+ F  D5 I) J( Z4 `6 _1 ?
其實呢……好多鬼佬爛口過中國人ga…不過呢…可能你哋見得少囉…(驚人鬧)
1 {: o) Y4 Q: p- Z1 J
呢層就真係唔清楚囉 =.=
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:39 PM:
! P5 w2 q1 R7 X8 c0 o6 z
( O5 _: {% R$ k0 C' p$ _1 j0 \但係有d人要靠講粗口黎同人溝通~~~. M$ F( }6 l# B, b( e2 H1 H9 e
至少我有d同學係咁 =.=% u! S2 h# j2 x. y7 P" {+ o
3 a* ^0 O9 D+ ]  S1 E5 _3 {0 |有d人係唔係都會加個粗口落去加強語氣~~"
摺吧啦
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:46 PM:
4 r% k) V& X6 X$ T( J
8 u, D' ?/ ^/ [: {' y呢層就真係唔清楚囉 =.=
$ J; G5 W# m% T" u0 X我呢d見識少既咪係囉^^"
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 08:47 PM:# F9 b- B7 l8 G# m" l

3 m9 I5 f- O- H. c我呢d見識少既咪係囉^^"
  _6 J1 x9 l" [: r' A  r/ _5 H8 i6 s唔好咁講,不過我响鋪到係比鬼用粗口炳多過中國人,同埋其實佢地都講得幾「不經意」(特別係美國人)
爆粗最嚴重係o的丫伯果o的=="一名幾個粗口.....好反感.../ s1 J, \6 u, H& {: R( T" k
我係屋企唔會講粗口.因為全家都唔會講嘛......: H4 c5 E' H- s! H, w8 _; ]. O# o
出到去有時都會講下既.....不過都係講笑咁講~
0___o.......
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-13 08:52 PM:, ^6 v+ p2 ]; d# ]9 ?& W. F
爆粗最嚴重係o的丫伯果o的==&quo ...
3 d  `" C# \' N/ b. Y
我係屋企有時都會講,so經常比老母"少"= ="
摺吧啦
Originally posted by toro at 2005-4-13 08:51 PM:
8 O, k' k# Y) p/ H% k+ `$ T4 S4 O2 Z3 U
唔好咁講,不過我响鋪到係比鬼用粗口炳多過中國人,同埋其實佢地都講得幾「不經意」(特別係美國人)
2 p4 ?8 [) d- S) e% P: P
我未聽過鬼佬用粗口鬧人= ="
摺吧啦
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-13 08:52 PM:1 T$ ~0 V2 v. r4 Z/ O  w# Z3 L
爆粗最嚴重係o的丫伯果o的==&quo ...
( S2 U( E( ]. [6 C5 ^; e
我都係^^"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【正經嘢】有無諗過鐘唔鐘意香港呀?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。