<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【正經嘢】有無諗過鐘唔鐘意香港呀?[樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-4-13 07:34 PM:
- F: F1 v  ~. S6 Y
) |0 d5 |# e* v9 D" ?; y/ H3 i) U! l& Y6 P5 [; Y7 o
好臭嫁....& g- i, n+ O5 u) V
我響澳洲.. 勁多人響街痾尿............................
, i+ ?. \5 P- F/ \& r) ~哈哈哈…鬼佬?
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 07:47 PM:
& `( Y* U3 a# k; ~5 e* E" i( S5 u( A; ^1 q% W
係囉,好白痴囉= ="沙士果時有d人只係識鬧政府,其實佢地自己搞到自己咁嫁咋~~"
2 y& o9 h% _  c6 J$ X不過SARS過後大家嘅衛生意識好似好左
Originally posted by 傑傑 at 2005-4-13 08:04 PM:
6 w. `6 s" t- v* E+ ]+ o
- R% r. v1 L5 K0 o8 J7 k5 M9 G+ X* A8 N$ t+ }
對自己就係,但對人對公眾係一樣咁差。
. a. r5 W5 F8 R9 h' r
一dd啦,起碼而家有人感冒用口罩先
Originally posted by Miz at 2005-4-13 08:06 PM:1 C+ y$ y; P9 }# v0 s
我好憎添..仲~
5 x0 h% o0 [" r2 b3 V- E$ k政府...我唔理既~ ...
# m# j3 u! N- E/ U- E
唔緊要,你有權表達你嘅意見。
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:09 PM:% ~# B' g, ~4 ?

1 B9 ?9 _0 x. w係囉~~~
& o: c; B8 [! q7 ^! Z1 u% U3 O1 r我都好唔鍾意d老人家成日同街吐痰~~~6 X* b" V7 c, Q- g. n  t6 E. [: H
搞到香港衛生差晒 =.=
6 |: o3 x3 V3 y  y2 P
無計,嗰d老到教唔番,你唯有等佢死,最緊要教好下一代唔好學
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-13 08:32 PM:
9 ^( z1 `* ~! z+ u咁世上又冇一個地方係完全冇缺點既~~空 ...
; {1 c3 C, e- V7 P外國人一樣ff聲,本地文化,我反而覺得親切
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:39 PM:
3 ~7 |" c! T/ g, @+ c
6 y+ P' t+ Y0 R1 u) f% I9 \但係有d人要靠講粗口黎同人溝通~~~
; z$ p3 r. k7 n# A% Y& l至少我有d同學係咁 =.=
3 _: w% d0 K: ?不過我都好同意你o既講法^^"
9 Z/ \6 U- M, w, ^9 h+ n3 \, X! G其實呢……好多鬼佬爛口過中國人ga…不過呢…可能你哋見得少囉…(驚人鬧)
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 08:47 PM:4 |1 L, p. u+ W& q0 w1 y

! r" v" o/ ?' E我呢d見識少既咪係囉^^"
! M. I7 {( z- S1 E; @/ t+ K
唔好咁講,不過我响鋪到係比鬼用粗口炳多過中國人,同埋其實佢地都講得幾「不經意」(特別係美國人)
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 08:54 PM:
2 P& L; \5 t. R2 J% Z" t
6 n  ]1 J' w3 ?, V我係屋企有時都會講,so經常比老母"少"= ="
3 [4 L' x, D* {* j阿伯母咁型??
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 09:00 PM:
% \: ^* K+ P& R( O& x0 t' b( T" j" y! w
你係屋企講粗口,你阿媽唔鬧既咩= ="
! n2 t& v, }( p/ c( R/ n9 D
我二十幾喇,我唔係話佢佢就費事理我不過響佢面前我盡量唔講
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【正經嘢】有無諗過鐘唔鐘意香港呀?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。