<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [討論]有冇試過抽同學水^^"[樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-4-13 11:40 AM:
我讀男校嫁喎...............
不過都會逗人個袋既
哈哈!讀男校好多時都會咁玩!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 11:41 AM:
我都有~~~
有時諗番都覺得自己好無知 =.="
都唔可以咁講既!果陣大家無憂無慮,乜都玩者!
Originally posted by crap at 2005-4-13 11:42 AM:
到中六七, 男女校時.....
我是被抽的一個...
現代的女孩子太開放了....
被抽既意思你點呀?
佢地摸你既小弟弟?

re

我有呀
有個女同學(不同系)大波,似林家欣
我之前想追佢,失敗

而家做番好朋友,仲一齊出街吃飯睇戲
有時送佢回家時,佢到埃在我身上訓覺,有時就乘機用手肘撞下佢對波又或者摸下

都幾爽
Originally posted by pkdonald at 2005-11-21 21:52:
我有呀
有個女同學(不同系)大波,似...
港龍?!
點解溝唔到人呀? 徙咗喎......
中二果陣  同女同學玩  我口快快講:渣你個波丫拿!

佢話:夠疆你就渣!

點知我真係一手渣落去..

跟住佢同fd講  幾鬼驚有損我形像 =(  之後就冇野lu~
Originally posted by 冰封騎士 at 2005-11-21 10:50 PM:
中二果陣  同女同學玩  我口快快講:...
我口快快講:渣你個波丫拿!=.="
應該話想扑佢
佢可能會講:夠疆你就扑:cool:!

[ Last edited by pakho on 2005-11-21 at 11:09 PM ]
Originally posted by pakho at 2005-11-21 23:07:

我口快快講:渣你個波丫拿!=.="
應該話想扑佢
佢可能會講:夠疆你就扑:cool:!
agree~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-21 11:08 PM:

agree~
但都要睇下個樣扑唔扑得落假
Originally posted by 月月鳥 at 2005-11-21 11:14 PM:

但都要睇下個樣扑唔扑得落假
想渣佢個波~都應該唔差掛............
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [討論]有冇試過抽同學水^^"[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。