<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [討論]有冇試過抽同學水^^"[樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pakho at 2005-11-21 11:16 PM:

想渣佢個波~都應該唔差掛............
咁我就唔知佢喇:cool:
Originally posted by 月月鳥 at 2005-11-21 23:14:

但都要睇下個樣扑唔扑得落假
頑雀~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-21 11:20 PM:

頑雀~~~
講真,求學時期玩d咁ge野
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
但都唔錯喎~我都幾鐘意玩
Originally posted by 月月鳥 at 2005-11-21 23:23:

講真,求學時期玩d咁ge野
.
.
但都唔錯喎~我都幾鐘意玩
我到依家都好想玩~~~

RE

Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-21 09:58 PM:

港龍?!
點解溝唔到人呀? 徙咗喎......
個人認為佢做炮友比較合適
Originally posted by pkdonald at 2005-11-22 00:11:

個人認為佢做炮友比較合適
"炮友"?!
諗吓都開心~~~
[目及] 人就有a___a....
6運會個女仔搭住我博頭著鞋..仲烏低身我當然去望架la = =...
不過淨係睇到少少咋-0-
Originally posted by 冰封騎士 at 2005-11-21 10:50 PM:
中二果陣  同女同學玩  我口快快講:...
嘩~~~ 咁正既... 我都想有d 咁既事發生
咁個女仔個波掂唔掂架?
乜d 女仔咁玩得架... 渣完跟住就無事
咁你之後有無繼續渣多幾野呀, 有無卜埋佢tim 呀??
我中四試過一次...不過都唔知有意定無意....
o個時我落緊樓梯....個女同學佢上緊樓梯.....
佢玩野咁一野拍左過黎....我即係咪整返佢....
點知....咁岩拍中佢個pat....佢仲即刻嗌左出黎...
好彩o個時冇咩人行緊樓梯啫.....
我試過抽老師水~
我係科長,要成日幫佢派簿,
之後行到佢後面就扮哂野唔小心high佢個pat pat,
佢無出聲!!
哈哈!!
愛爆Chrissie Chau
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [討論]有冇試過抽同學水^^"[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。