<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [討論]有冇試過抽同學水^^"[樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:11 PM:

都唔明點解香港有咁多女生都咁open =.=
哈哈,以前好少嫁咋,依家勁多= ="
摺吧啦
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-13 09:58 PM:
有試過啊~~那時我們一起打球我 ...
好古惑啊~
香港打球的女子很像男人的......
Quote:
Originally posted by ken9ging at 2005-4-13 08:00 PM:
Form2 個時 有個同我幾friend既女仔...我唔記得咩事....係拒抽我水渣我個胸....跟住我咪渣返拒囉....不過拒係飛機場黎架...so...冇野渣。。。  

= ="咁佢咩反應???

拒好似打左我一巴。。。頂﹗﹗
Originally posted by crap at 2005-4-13 08:12 PM:

好古惑啊~
香港打球的女子很像男人的......
唔係人妖就得啦
Originally posted by ken9ging at 2005-4-13 08:13 PM:
Quote:
Originally  ...
算少啦,唔告你= ="
摺吧啦
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:13 PM:

唔係人妖就得啦
哈哈,係囉,係人妖先驚啦= ="
摺吧啦
點解重有咁多唔知醜人上講咁下流事,時下的年青人真不知所謂,讀咁多書重衰過地盤佬,浪費政府錢
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 08:14 PM:

算少啦,唔告你= ="
冇錯冇錯
Originally posted by kantang4910 at 2005-4-13 08:14 PM:
點解重有咁多唔知醜人上講咁下流事,時下的年青人真不知所謂,讀咁多書重衰過地盤佬,浪費政府錢
唔好意思,我冇講過我讀好多書~講真,上網吹水係發洩而已,分享下流野又如何,咁上性版討論果d呢???變態佬???= ="
摺吧啦
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:15 PM:

冇錯冇錯
抽水果時一定要揀d玩得既,否則洗定個8月15講拜拜~~"
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [討論]有冇試過抽同學水^^"[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。