<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [討論] 你地有冇暗戀人?[樂+]
返回列表 回復 發帖

[討論] 你地有冇暗戀人?[樂+]

男/女皆可傾吓

小弟今年33歲,14歲已溝女,我18嵗時工作上識到一個女仔叫Candy(王X媚),佢大我6年!
佢係髮型師,當時第一眼見到佢,我個心前所未有的汹湧起伏,有點想流淚,想必一見鐘情了!
但她大我6年,所以我一直冇表示,但每分每刻都想念佢,我的假期不放,甚至放工後仍留在
公司工作,只想看她多一點,其他人仲以為我勤力,甚至博升職,佢地又點會估到我目的吖!
當時都有2,3個女仔對我有意思,但我只喜歡Candy一人,我因工作上關係,每天和她閒談不多.
但我心滿意足了    半年後,我哥要我去日本幫佢手一年!
所以我要辭職,在日本那時我相當掛念Candy,我呢個香港大淫魔到日本呢塊性地,居然冇心
叫雞!!只想著Candy一人.一年過去,回港了,做咗一年處男的我急不及待回公司揾Candy!
去到後發現舊老細舊同事全然不同,公司易主了!!
我非常戇居地用黃頁查所有有關髮型師行業的公司,打去揾Candy呢個人!
甚至去過好多髮型屋,桑拿,健身院,美容院等等......的門外企足一日.苦無結果!
就係咁就又過咗一年.績蓄所餘無幾,要去抓工作了.........!!!
雖然我還有溝女,但個心就仲好掛住佢.直到而家,我識過大約20個女仔.
而家呢個仲同居咗幾年,但我始終唔能夠忘記佢,17個年頭已過去,但我仲好愛佢!

[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-15 at 02:05 AM ]
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
史兄我睇左你好多個回覆, 好吹得, 好好笑,
有無興趣今晚入板友互助區一齊傾下呀?
好熱鬧, 好好玩嫁  <---金魚佬2..=.="
板友互助區??
係邊呀?
Originally posted by 史艷文2 at 2005-4-14 05:25 PM:
板友互助區??
係邊呀?
..............................................................................................................................................................................................................................................................................................=.="
竟然唔知?!

我唔係怪你.....
只係好出奇...

你睇下置頂果度, 有個4000幾回覆既post果個就係
你入去hi, 就大把人應你嫁喇
你話我迫你入去既就得嫁喇
先!
14歲泡女已經好遲...
小弟6至7歲泡女就差唔多
Originally posted by crap at 2005-4-14 17:30:

................ ...
ng hai ma?!
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by brightlee at 2005-4-14 03:34 PM:

ng hai ma?!
怪怪的...
暗戀其實係好苦嫁~~~
你為佢做過既野,付出幾多,佢又唔g,
你既一切一切都擺係心內,又驚襯人地唔起
我都試過暗戀過個一個女仔兩年
佢係一個好純既女仔黎,而我...唔使講啦
每次見到佢笑,我個心都有一種好舒服既感覺
不過都最後我想表白既時候,佢要過外國讀書
都好既,佢走左之後,令到我明白,自己一直都係發緊夢
要敢愛敢,媾女都係明刀明槍好,暗戀呢關我就過左喇
你又過左未丫?講出黎同大家分享下丫
Originally posted by 史艷文2 at 2005-4-14 14:50:
男/女皆可傾吓

小弟今年33歲, ...
唔好諗喇,而家既生活唔好咩?
暗戀只係將個人收埋係自己既幻想裡邊
放低呢個包袱啦,加上都過左咁耐,
可能你見過左佢你都唔認得呢!!!
(有緣千里能相會,無緣見而不相識)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [討論] 你地有冇暗戀人?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。