<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [討論] 你地有冇暗戀人?[樂+]
返回列表 回復 發帖
我就冇試過暗戀人~~~
唔知點解我好似對女生冇乜興趣 =.=
我唔係唔鍾意女人~~~
但係我只會抱住欣賞o既目光去睇靚女~~~
從來都冇去到戀咁嚴重^^"
我小學時暗戀個中文Miss......佢個時對我好好架....衣著總是斯文密實但有時會有喱士花透視衫加短裙W/.黑絲襪.....好正架.....
但其他野就冇印象LOR...成十幾年前幾事LU...
Originally posted by Asurada129 at 2005-4-14 04:19 PM:
我小學時暗戀個中文Miss...... ...
好sexy喎~~~
乜佢咁益係o地o架 =.=
細個邊曉得甘多益唔益我地呀...個時只覺得靚同正.....
细个果阵暗恋是很平常的事情,
不过你相当情深。
Originally posted by VictorTan at 2005-4-14 04:59 PM:
细个果阵暗恋是很平常的事情,
不过你相当情深。
係囉~~~
都十七年啦~~~
你都仲掛住佢~~
d女仔識著你都幾好
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-14 05:02 PM:

係囉~~~
都十七年啦~~~
你都仲掛住佢~~
d女仔識著你都幾好
點解會"都十七年"
Originally posted by Asurada129 at 2005-4-14 05:13 PM:

點解會"都十七年"
佢唔係話"17個年頭已過去"咩???
唔係我誤會左o麻 =.=
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-14 05:41 PM:

佢唔係話"17個年頭已過去"咩???
唔係我誤會左o麻 =.=
0000﹐可以計算史ge 年齡幾多~hahah~

我曾經o係初一初二ge 時候暗戀過一個男仔兩年
最好笑係初一o個年我參加o左籃球賽﹐好唔好彩咁佢o係隔離睇我個team參賽﹐
我即刻心跳加速+ 不知所措﹐乜都唔識做…………完全諗唔到o野…最後ge 結果…係人都估到!:cool:
依家諗返就覺得好笑lor ﹐而且我發覺暗戀係一種好真ge 戀愛…因為o個種對佢ge 好感好難幻滅~
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
暗戀真的係一件很痛苦的一件事
想回以前我暗戀的女仔現在被一個混蛋飛了她,我心有莫名的傷心。。。。
我想暗戀是大多數的年青人必經之路吧???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [討論] 你地有冇暗戀人?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。