<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [討論] 你地有冇暗戀人?[樂+]
返回列表 回復 發帖
你好長情-.-
I love so many people in my life before...
so..... errr.. nothing too special in there...
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
有 可以點做 明知衰緊 都講出口...
Originally posted by dawrf at 2005-4-15 12:33 AM:
如果你唔講, 我怕你有排後悔呀
有板你睇
好老土咁講句 , "試左未必唔得, 但唔試就一定唔會成功"
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by dawrf at 2005-4-15 02:33 AM:
一係等到有把握d先講
一係博一博, 即刻問, 橫死掂死
男子漢怕衰嗎? NOOOOO WAY!
而且唔一定係唔好既答案呢, 可能係要D時間咁
Originally posted by dawrf at 2005-4-15 00:33:
我 就算一聲愛妳
到底 沒有替妳預備
容我 劇痛中思念著妳 
不可以自己
若我講不出多麼愛妳
問妳怎死心塌地
沒有一束鮮花的驚喜
問妳怎麼歡笑起
若我講不出多麼的愛妳
就算一早肯定大樹老死亦愛妳
都註定了 破壞這齣好戲
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-15 02:56 AM:

我 就算一聲愛妳
到底 沒有替妳 ...
林保怡的??
Originally posted by crap at 2005-4-15 00:59:

林保怡的??
係呀~~
我之前暗戀人果陣
都係聽呢首歌
得鬼有feel嫁
Originally posted by 史艷文2 at 2005-4-14 02:50 PM:
男/女皆可傾吓

小弟今年33歲, ...
史兄, 咁你依家有條女, 都唔可以淡忘那"女神"?
因為我以前都有過好似你咁既經歷...
依家諗返都重有D 自責, 因為我當初都係無表白...
以下係 Beyond既想你 :

為何有一天    仍未與我通電
感覺太懸疑    為何難啟齒
但偏偏想你知

徬徨又一天    期待見你一面
走到你門前
    誰人在身邊
是否可講我知

這一刻我    千百樣心思
不過兩個字    你叫我如此

想你    你叫我太歡喜
裝不出不羈    巴不得一起

想你    你叫我怎心死
只想今晚    擁你入懷
細說舊夢
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-4-15 01:01:

史兄, 咁你依家有條女, 都唔可以淡 ...
估唔到JCer你都識憑歌寄意喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [討論] 你地有冇暗戀人?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。