<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 在現時的社會上男人比較幸福還是女人? [樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2005-4-14 07:08 PM:
4 L$ Y4 ^* a) g我反而覺得女人比較幸福……
6 F" h7 P+ A9 ^; W6 ?) I因為可以恃 ...
5 Z! s1 p2 ]( J  X( `0 H, w) J! d) r" j* ?: U, U& `' h* ~. b
完全AGREE....
9 X% e" H3 e! m# r% M" W/ b' A: \話男女平等.....根本就冇E回事.....女權大左......男既就盡量滿足女
Originally posted by pakho at 07:41 PM 07:41 PM:
$ b7 _. ~3 x) e5 \; K& l感謝上帝,我覺得男人比女人幸福的hah ...
& P/ h" H# l" Q  t
哇!!咁激ga形容詞啊~~~~
我覺得一半一半啦,因為男女都平等左
Originally posted by 左輪仔 at 08:22 PM 08:22 PM:1 J+ b8 L9 J5 W" y0 @) I
我覺得一半一半啦,因為男女都平等左
8 A. r1 }0 Z; H' ^$ D# H
不過有點人並不認為列~~~8 O7 U  _) _/ M) p
他覺得女人應該做家務
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-14 20:28:
$ ^1 b! u9 W. }& R" [
- S) k0 C% Y8 k1 _, M0 c不過有點人並不認為列~~~* P& p& i5 r8 n0 _* ^
他覺得女人應該做家務
- G+ j( ^2 B# W2 x' Z大男人先係咁諗咋,其實你錫佢既,你都想佢唔使咁辛苦嫁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-14 08:30 PM:7 F4 h- F' H- p% B! L* W
9 f( ^% l. M: G# }9 J
大男人先係咁諗咋,其實你錫佢既,你都想佢唔使咁辛苦嫁
2 Z( x! R4 N2 @; C- e4 M! {
我會幫手做囉~睇見佢咁辛苦都費事啦,除非自己唔得閒
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-4-14 20:33:9 c) A# E& v2 ^  n0 E6 k& e
! u$ B7 `& \' T( {% Z6 v
我會幫手做囉~睇見佢咁辛苦都費事啦,除非自己唔得閒
( Z- R: j. K0 i# q7 V
咁唔得閒就冇得講丫,佢都會體諒你喎
Originally posted by 左輪仔 at 08:35 PM 08:35 PM:! y' l9 ~$ I( t1 ?& c
! d6 h$ r) D: }
咁唔得閒就冇得講丫,佢都會體諒你喎
/ t! @, f) V+ _6 M9 P咁又係!!不過有D女蠻不講理的。。。。
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-14 08:28 PM:
% J$ O: {8 f+ ]1 ]( Z$ E' J% v2 }) U! {5 }0 z2 }! b
不過有點人並不認為列~~~3 R" k9 C) }1 t9 f# g  k
他覺得女人應該做家務
5 k5 V" w# Y9 N% c! j2 N
呢d咪好似左仔所講o既大男人囉~~~
. p$ C( ]& Y" ]" M2 l9 T有家務就應該一人一半~~- B4 ]; ^; K; j2 f& Z" x
有責任心~~~
1 N8 ~" R5 L# z2 X. x0 l咁先係男人o麻^^"
Originally posted by sfxc0000 at 08:40 PM 08:40 PM:* k; a: K: |' [6 e& Y

4 L' F$ |( R6 |7 a呢d咪好似左仔所講o既大男人囉~~~8 r/ ?- c5 ?0 C- X9 q) X. e
有家務就應該一人一半~~: d$ x+ R5 n# ]3 g" W& P( m
有責任心~~~
  V$ A2 o* ]7 i* o4 h8 ]咁先係男人o麻^^"
  w* w6 a! H$ sD女真係有一點慘!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 在現時的社會上男人比較幸福還是女人? [樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。