<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2005EntFum最佳門將選舉
返回列表 回復 發帖
曼聯"門神"卡路爾,仲係一票都冇= ="
摺吧啦
Originally posted by srfqt1 at 2005-4-19 12:27 AM:
以前好像話莫斯科唔知邊隊球隊對澳門果個龍門有興趣
陳達燊放棄效力莫斯科火車頭享受晨曦

現年三十三歲的陳達燊外號「索夫仔」,他早在八七年已 來港効力乙組保濟,九六年也曾為星島客串一場,今季則是連續第三季為晨曦披甲。但 原來在他的球員坐涯中,曾拒絕了兩支外國球隊的聘約, 其中一支更是莫斯科火車頭。

「三年前的亞洲杯外圍賽,有新加坡武裝部隊的高層看中我,但我當時年紀已不輕,拒絕了 。」陳達燊提起舊事,絲毫沒有後悔之意:「一年後的世 界杯外圍賽作客哈薩克後,再有莫斯科火車頭的代表向我 斟介,更以一萬美元月薪利誘,若我還年輕也會一試,可惜當時已年過三十。」

已婚的陳達燊十分享受為晨曦披甲。「晨曦上三次捧杯, 我都不是主力,很希望今季可以一償心願,也期待可以為港聯打賀歲杯。」他更願意留隊至掛靴。
永遠支持香港足球~~
支持傑志!~~
有得去外國都唔去= ="???
摺吧啦
施治在車路士表現冇需多講,不過踢國家隊就有點神經了
范俊業!支持香港球員
所以係歐國盃我覺得施治唔係好勁~~"
摺吧啦
杜迪克都有……竟然冇基拿利

卡斯拿斯係唔錯,不過比起保方還差一段距離
卡斯拿斯同保方一樣咁勁,水晶宮果個???,點算係呀,杜迪克點都勁過佢
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-4-27 08:48 AM:
卡斯拿斯同保方一樣咁勁,水晶宮果個???,點算係呀,杜迪克點都勁過佢
卡斯拿斯在球隊國家隊表現都比不上保上
無論反應,守門技術,經驗都一樣

杜迪克勁過基拿利-_-
可能你沒多留意基拿利在德甲的表現

[ Last edited by springspring on 2005-4-27 at 08:59 AM ]
Originally posted by springspring at 2005-4-27 08:57 AM:

卡斯拿斯在球隊國家隊表現都比不上保上
無論反應,守門技術,經驗都一樣

杜迪克勁過基拿利-_-
可能你沒多留意基拿利在德國的表現
我指佢係水晶宮既表現,唔係係德國既表現~

係我心目中卡斯拿斯係門神,皇馬條後防線同祖雲條後防線比,卡斯拿斯既壓力點都比保方大
摺吧啦
沒夠在德甲的好
我只說認為沒理由杜迪克都有份佢冇

那當然皇馬後防比不上祖記的
咁只不過俾多d表現機會卡斯拿斯
唔代表佢比保方強
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 2005EntFum最佳門將選舉

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。