<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 影音數碼講 » 【Hi-Fi音響急症室】有問必答
返回列表 回復 發帖
唔該晒, 頭先o係中原問個 sales, 佢話如果唔係用 plasma 或 LCD TV, 54 同 108 係冇分別, 請問係唔係真呢?

另外有乜野機千幾蚊但已有 108 hz 架?
pionner 好唔好, 或野 model 好?
唔該唔該
Originally posted by RyuII at 2005-8-20 12:04 AM:
唔該晒, 頭先o係中原問個 sales, 佢話...
幾hz 係影像處理速度, 一定有關, 除非你部電視好細...14"

先蜂新機唔錯:
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=71887&fpage=1
真係唔該晒, 有時聽 d sales 講真係死得. 有 d sales 根本唔識一味吹水

聽日就去買, 但俾你三部會買邊部呢?
Originally posted by RyuII at 2005-8-20 12:39 AM:
真係唔該晒, 有時聽 d sales 講真係死得. 有 d sales 根本唔識一味吹水

聽日就去買, 但俾你三部會買邊部呢?
睇d function....karaokay?
我想另買 karaoke 機, 因為好似 d 聲會好 d

請問知唔知 383 同 380 既分別同大概價錢?

唔知點解去佢網頁都搵唔到部機 d 資料
Dr.Chik兄﹐

唔知YAMAHA DSP-A1 可唔可以玩Bi-Amp呢﹖
Originally posted by kenlabs at 2005-8-22 05:10:
Dr.Chik兄﹐

唔知YAMAHA DSP-A1 可唔可以玩Bi-Amp呢﹖
唔得喎
點解想玩Bi-Amp
Originally posted by RyuII at 2005-8-20 01:05:
我想另買 karaoke 機, 因為好似 d 聲會好 d

請問知唔知 383 同 380 既分別同大概價錢?

唔知點解去佢網頁都搵唔到部機 d 資料
1) 當然好好多啦,去鴨記搵下D二手曰本做(220v) Pioneer,3-4百蚊己好正

2) 好似冇乜分別
Originally posted by DrChik at 2005-8-24 02:25 PM:

1) 當然好好多啦,去鴨記搵下D二手曰本做(220v) Pioneer,3-4百蚊己好正

2) 好似冇乜分別
唔該晒, 我已買左 383, 的確唔錯, 電腦燒 d avi 全部睇到. 依家正為買 karaoke mixer 而煩惱, 如果有 d 六七百蚊o既請介紹下丫唔該
最近小弟想買投影機。
唔知買白螢幕好﹐定係灰螢幕好﹖
有乜牌子可以介紹﹖

其實白螢幕同灰螢幕o既畫質分別大嗎﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 影音數碼講 » 【Hi-Fi音響急症室】有問必答

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。