<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 影音數碼講 » 【Hi-Fi音響急症室】有問必答
返回列表 回復 發帖
is THX

[ Last edited by DrChik on 2005-4-21 at 12:30 AM ]
9 萬我實在花唔起, 但我捨得花, 但都係換左屋先講
Originally posted by RyuII at 2005-4-21 01:40:
9 萬我實在花唔起, 但我捨得花, 但都係換左屋先講
絕對正確

offices 1.jpg

offices 1.jpg (132.2 KB)
800 x 600 PIXEL下載

Originally posted by DrChik at 2005-4-20 09:27 PM:

我都想,但唔識用乜野畫,可否教我,我連D (BMP)既圖都UPLOAD唔到上黎
你先用 Windows Picture and Fax Viewer 打開 (BMP) 的圖,然後按右下三"複製到",出左視窗後在"存檔類型",揀 JPEG 再按"儲存"
Originally posted by irisG at 2005-4-21 02:19:

你先用 ...
THX
Originally posted by DrChik at 2005-4-21 12:41 AM:

THX
OK ?
師兄,請問用mp3錄音,但(回音大/聲音散)點解決
Originally posted by charlie007 at 2005-4-21 03:11:
師兄,請問用mp3錄音,但(回音大/聲音散)點解決
簡單的方法我唔識,複習的方法就有一個,或你可等下有否人覆你,
因我玩PC只得三個月
(用 Nero 製作 cd,新增完之後就揀你想較聲的那首,然後選蜀性,
將stereo降低至適合你耳仔,然後燒碟,ok之後再將這cd用Real player
開,然後楝儲存cd,攪掂,係咪複習呢,或你可用其他softwear change to
mp3,
Originally posted by DrChik at 2005-4-21 01:37 AM:

簡單的方法我唔識,複習的方法就有 ...
太複習了,但釘橋你
btw, if you have any relevant essay or new product information
please post in here
thanks for your sharing again^^
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 影音數碼講 » 【Hi-Fi音響急症室】有問必答

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。