<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【每日一篇好文區】 » 為人子女的請看[樂+]
返回列表 回復 發帖
冇乜感覺....
因為我同阿爸唔會嘈...
但係都唔會多講野...
早晨,阿爸食飯,早抖...基本上就只會講呢d說話
You stfu plz"
我睇完都好想喊,個心好像拿住拿住咁
所以我自己成日都好珍惜同屋企人一齊的時間
有時都放棄咗好多同friend出街的機會
但是我仍然好開心
始終同屋企人一齊的時間係最舒服同開心
又可以輕輕鬆鬆做人,做番一個真正的自己
希望多d人睇到呢篇文啦
睇完你呢篇文章後~~
我發覺自己以前做過好多錯野~~
而且經常對佢o地發脾氣
所以話對父母保持和顏悅色係一件好難o既事
所以當你父母老時~~
應該好似佢o地細個時咁照顧佢o地~~
呢個係我人生o既其中一個目標
Originally posted by pkpkpkpkp at 08:00 PM 08:00 PM:
我睇過!!!!唔知點解我睇完總係覺得自己做錯左好多!!!會好想喊!!!
只要你知道會做錯了,有心去改那就沒有問題了
我支持你!!
Originally posted by sfxc0000 at 08:51 PM 08:51 PM:
睇完你呢篇文章後~~
我發覺自己以前做 ...
穆~~我支持你,我想現在的你已經不是以前的你了~~加油啊~~
我撐你~~
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-22 08:59 PM:

穆~~我支持你,我想現在的你已經不是以前的你了~~加油啊~~
我撐你~~
多謝
Originally posted by sfxc0000 at 09:06 PM 09:06 PM:

多謝
客氣啦~~
Originally posted by DXneo at 2005-4-19 10:44 PM:
冇人可以永遠不發怒的,有時忍不住,頂幾 ...
無人會知父母何時會離開自己,祗要每天都當是最後一天便會對他們好.正如有一篇珍惜身邊人.

樹欲靜而風不息,子欲養而親不在是很可悲.我剛剛兩樣同時感受到
it is a very 感人的topic
ZGMF-X20A Strike Freedom Gundam
Mobile suit Embedded Tactical EnfORcer
今日唔知聽日事...
當你失去左先懂得珍惜已經太遲...
好好孝順父母...
要記得飯水思源...冇父母就唔會有我地...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【每日一篇好文區】 » 為人子女的請看[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。