<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [4/22吹水加分題] 你地有冇信宗教架!?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-23 01:05 AM:
7 C  U0 `+ z2 n! [可以話信,因為我經歷過一次關於靈界既事件7 M3 N8 Q  i  X. v. w3 `& }
又可以話唔信,因為我信人定勝天呢果道理
3 R2 P" s7 V8 R0 e驚驚!+ f: M; z! K, Y" j3 g
咁詳情呢!?
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-23 01:35 AM:. ^; M+ Z' G4 b/ `! D; B
$ e# _" V. X% X0 t
% i( g8 W) T, P/ E; B! g) X
好好, 有心& ]9 r4 Z+ h! }) i3 E# m3 O
最近要睇既板多咗, u. N6 a" B; [* N5 I( ]
同時最近online時間又少咗
( n: `) J, m9 s" I; R所以冇得同christy你吹水
0 z4 B' t5 }0 _2 r( {希望遲d可以啦^^"
, r. q0 ^. H  {# r2 U+ O0 z( `
希望遲d多D吹水呀!
Originally posted by easonwing at 2005-4-23 03:05 AM:& \- ?9 ~, q; {& u
信.....訓教!
5 |' _# h" ^( e0 V6 `- w
非常好!
Originally posted by d228216 at 2005-4-23 11:07 AM:
  A4 ]; v' l& m# Y! J) ^; S# v
& A# h; ^9 W% ^# H4 O+ ?我信但冇入教, 等如你鍾意食蕉, 唔等如一定要食蕉,
0 r2 y* V+ z) U' B
信佛學!?
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-23 11:24 AM:0 q+ ~3 M" p, C4 a% |+ Q
我讀緊一間天主教學校~~
& C! S7 s, T0 w) X6 A! l唔多唔少都會 ...
/ y) @5 D/ n+ |: O; a; i5 p
明白!明白!
Originally posted by Asurada129 at 2005-4-24 08:14 PM:$ y0 p  q, B2 O9 T2 ?' `

- P' v7 ]; y8 k2 S! P0 N( G0 K. o4 Z0 K2 W- ^( _7 l7 g& R
1. 你地有冇信宗教架!?7 k2 M$ [" g0 w
-  ...
+ G0 p; L1 P4 G- e+ o! F2 @
唔!( Z) U1 W5 N* h) a
明白!
Originally posted by KrisX at 2005-4-24 09:57 PM:( U( x7 ~9 v3 w( E- f
半信lo, 有事sin 搵佢幫拖
( z. \' |% B7 P+ Z
咁!" {* c9 D; Z0 `' {; T
明!
Originally posted by Lincoln at 2005-4-24 10:04 PM:
5 h$ ?0 |; U) N1 |/ Z) x# F; E5 L
信佛學!?
/ ?/ E! B" R9 ~; H
你說得對
Originally posted by d228216 at 2005-4-24 11:34 PM:
. A' F3 }9 y3 X. c7 J+ X( e) w: @' ^2 `4 G+ }5 m5 m" H
你說得對
) v- `4 A3 p7 M+ [% C8 E: C/ A明白明白!
我就冇信教嘅
2 \- }; u' Y$ m' u; _! y信咩教都係教人做好事) P9 T1 u1 b  o7 H" _
其實我覺得信咩教都冇所謂,每個人如果憑良心做,做咩都會係好
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [4/22吹水加分題] 你地有冇信宗教架!?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。