<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 【豬蛙蛙戀愛起義】(不定期更新)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-4-27 01:51 AM:

你成日上來
ng理yr BF
佢瞓左我先上咋!
你唔好屈我!
Originally posted by dexter at 2005-4-26 08:48 PM:
我花心架~~ 成日呢頭拍緊拖, 個頭又同第個女仔有曖昧關係. 成日換畫
我都一樣...但係無成日換畫lo..
曖昧關係就有...但進一步就唔敢la...
不過始終顧全大局...唔想無左e+條女
同埋真係鐘意佢...so ng想hurt佢 @@
Originally posted by toro at 2005-4-26 08:15 PM:
歡迎光臨!今日係我哋呢區第一日開張,開 ...

唔好意思﹐小女子依家先上黎…身為版主ge 我真係唔盡責﹐要各位brothers 等咁耐唔好意思~~
等我自我介紹先啦! 我叫做trista ﹐仲係學生妹一名﹐因為準備緊考畢業試﹐所以有時會上唔到黎…
其實我同TORO一齊成立呢個版除o左希望可以同你o地互相交流關於愛情方面ge 疑難﹐心得之外﹐我仲好想解答到一d 問題﹐因為我知各位brothers有時會估唔透女仔ge 心思
有時我真係會覺得男女之間好似係唔同星球ge 人咁~~同時亦都希望sisters 可以明白o下關於男仔ge 心理…總之就互相交流la~~

希望大家有咩想講或者想問就發表出黎~ :cool::cool:一齊玩﹐一齊創造個和諧ge 傾談環境~
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by toro at 2005-4-26 08:59 PM:

咁你又接唔接受到你嘅女友一樣係咁?
就係唔得先慘...........
toro, 我link左你性版個竇去戀愛起義呀~ 因為你仲有fans o係我個邊呀~~~

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=8&fpage=1

[ Last edited by dexter on 2005-4-30 at 12:14 PM ]
Originally posted by dexter at 2005-4-30 12:12 PM:
toro,  ...
咁開心?
Originally posted by toro at 2005-4-30 07:48 PM:

咁開心?
Yes!  I am the "fans"! Ha ha!
Originally posted by Asurada129 at 2005-4-27 01:51 AM:
我都專一了接近6年了
甘當佢在身邊...
做得好!!!

我覺得全心去投入一段感情係對女仔應有既尊重!!!

我以前拍果陣都諗過下gei,

但係唔會做law
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-26 08:54 PM:
我就未拍過拖
但我都忍為人係冇可能長期專一的~~
點都會有少少花心~~
問題係多定少姐^^"
我都係...........

對一個人愛既感覺, 總會有一日消失...
可能係驚覺自己只係霎時衝動
亦都可能係了解深左, 發覺果個人根本唔係自己杯茶
即使搵到一個可以信守一生既人,
走完左人生既道路之後, 人死如燈滅
Originally posted by pkman55699 at 2005-5-11 02:04 AM:

我都係...........

對一個人愛既...
"亦都可能係了解深左, 發覺果個人根本唔係自己杯茶"

如果係咁, 搵第二果度ok...................

花心就唔得!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 【豬蛙蛙戀愛起義】(不定期更新)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。