<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 算唔算對佢唔住?[toro +]
返回列表 回復 發帖

算唔算對佢唔住?[toro +]

如果keep住有同舊女友聯絡,剩係icq/電話...仲係好耐先一次...
但又冇話俾而家既女友知(因為唔想佢諗3諗4)
算唔算對佢唔住呀........?

[ Last edited by toro on 2005-4-27 at 10:45 PM ]
Originally posted by michael86 at 2005-4-27 09:41 PM:
如果keep住有同舊女友聯絡,剩係icq/電話...仲係好耐先一次...
但又冇話俾而家既女友知(因為唔想佢諗3諗4)
算唔算對佢唔住呀........?
我諗唔算掛~~
呢D野都唔算好嚴重姐 =.=
不過我諗如果你女友係一個明白事理o既人~~
講俾佢聽都冇所謂啦
not really, but don't see it as a "secret", if she ask, just be honest, don't tell lie. If she doesn't ask, u don't have to tell her
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-27 09:47 PM:

我諗唔算掛~~
呢D野都唔算好嚴重姐 =.=
不過我諗如果你女友係一個明白事理o既人~~
講俾佢聽都冇所謂啦
明白事理呀???一時時la..........
野蠻既時候就算講咩道理都冇用.........
好怕佢發脾氣
Originally posted by michael86 at 09:54 PM 09:54 PM:

明白事理呀???一時時la..........
野蠻既時候就算講咩道理都冇用.........
好怕佢發脾氣
哇~~你都好慘喔!!
總有一日她會明白的~~
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-27 09:56 PM:

哇~~你都好慘喔!!
總有一日她會明白的~~
其實當年舊女友既臭脾氣係令我同佢分手既主因......
點知到左今日現任女友.......都係咁........(不過最近都叫做有少少改善..)
最諷刺既係舊女友同我講話覺得佢當年咁樣發脾氣好細路仔....
唔算!
一日未斷正都唔算
男人總會覺得冇問題........
因為自覺行得正企得正.............
但女人諗0野係咪男人咁理性先.......
到時俾你女友發現左............仲要咁耐都唔講佢知...........
我唔sure會有咩後果..........
自己諗下啦...........

過內人上~~~~~~~~~~~~~~~
KELLY最靚...
KELLY最正...
Originally posted by michael86 at 2005-4-27 10:03 PM:

其實當年舊女友既臭脾氣係令我同佢分手既主因......
點知到左今日現任女友.......都係咁........(不過最近都叫做有少少改善..)
最諷刺既係舊女友同我講話覺得佢當年咁樣發脾氣好細路仔....
舊女友突然醒悟, 現任女友改善中
人生的選擇~
Originally posted by DelPieri at 2005-4-27 10:07 PM:
因 ...
因為自覺行得正企得正.............

好認同你呢一句.......
你講得都幾有道理...
同埋我個底o係佢心目中其實唔算好(不過都係同佢一齊之前既事)
所以有時佢限制左我好多野(雖然我都限制左佢好多野)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 算唔算對佢唔住?[toro +]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。